Tokenflex, AustriaCard’ın sağladığı dijital ve fiziksel arşiv çözümünü tercih etti.

Tokenflex, hızla büyüyen üye işyeri ağının ihtiyaç duyduğu dokümanların takibini güvenli bir şekilde yapma, muhafaza etme ve mekandan bağımsız olarak 7/24 evraklara ulaşabilme ihtiyacını giderebilmek için AustriaCard’ın sağladığı dijital ve fiziksel arşiv çözümünü tercih etti.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Tokenflex olarak hızla büyüyen Üye İşyeri ağımızın ihtiyaç duyduğu dokümanların takibini güvenli bir şekilde yapma, muhafaza etme ve istediğimiz her anda mekandan bağımsız olarak 7/24 evraklara ulaşabilme ihtiyacımızı giderebilmek için yaptığımız araştırmalarda, AustriaCard’ın sağlamış olduğu dijital ve fiziksel arşiv çözümünün ihtiyaçlarımızı karşılayacak en uygun çözüm olduğunu gördük. Uluslararası bir şirket olan AustriaCard’ın dünyanın önde gelen kurumlarına hizmet veriyor olması; sağladığı çözümün beklentilerimizi fazlasıyla karşılaması tercihimizde önemli bir parametre oldu.” denildi.

Açıklamada, projenin hızla hayata geçirilmesi ve iş ortağı modeli ile sergilenen esnek yaklaşım sayesinde dijital ve fiziksel arşiv süreçlerinin konforlu bir şekilde yönetilebildiğine vurgu yapıldı.

AustriaCard Türkiye CEO’su Burak Bilge ise Koç Topluluğu’nun finansal teknolojiler alanındaki temsilcisi Tokenflex ile yapılan anlaşmaya ilişkin açıklamasında, “ACT olarak sektördeki deneyimlerimizi Tokenflex ile birleştirerek, dijital ürünlerimiz ile uçtan uca hizmet sunmaktan; iş birlikteliğimizin daha da geniş kapsama yayılacağına inanarak, TokenFlex’in çözümümüzü seçmesinden çok büyük bir memnuniyet duyduğumuzu paylaşmak isteriz.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın