Yılın en tutkulu gününde Comeup’ın kırmızı ve pembe tasarımları karşı konulamaz bir hediye alternatifi olacak. Comeup, Sevgililer Günü’nde sporsever sevdiğine zarif, şık ve rahat spor kıyafetleri almak isteyenlere geniş bir seçki sunuyor.

Egzersiz keyfini en yüksek seviyeye ulaştıran inovatif tasarımlara sahip Comeup, kadın ve erkek hediye alternatifleriyle Sevgililer Günü armağanı arayışlarının kurtarıcısı olmaya hazırlanıyor. İster evdeyken, ister günlük rutin gereği dışardayken sporseverlerin stiline konfor katacak tasarımlar her kombini tamamlamaya aday.

Renkli kombinler alternatif sunuyor

Spor tutkunu olan kadınlar için hediye alternatiflerinin başında tayt geliyor. Kompres kumaş teknolojisi ve ekstra ağ parçasına sahip Toparlayıcı Kırmızı Tayt daha ince bir görünüm elde edilmesine yardımcı oluyor. Silverplus teknolojisi ile üretilen spor tayt, ter kokusu ve bakteri oluşumunu önlerken, nem yönetimi sayesinde hızlı kuruyan kumaşı ile kuru kalmayı sağlıyor. Comeup ceket ve bra ile trend kombinler oluşturulmasına imkân veriyor.  Kırmızı İnce Askılı Spor Sütyen orta destekli ve dikişsiz yapısı ile cildin tahrişe karşı korunmasına yardımcı oluyor. Her yöne esneyen kumaşıyla fark yaratan, kombinlerin vazgeçilmezi olan spor sütyeninin destek pedleri takıp çıkarılabiliyor. Elastik kumaşı, göğüs altı kemeriyle sportif hareketlere uyum sağlıyor.

Kusursuz ve çabasız şıklığa ulaşmak isteyenlere

Uzun Kollu Parmak Geçme Detaylı Üst ise alternatiflerden bir diğeri. Pembe renginin enerjik ve canlı tonu ile dizayn edilen parmak geçme detaylı üst, yumuşak dokulu dikişsiz teknoloji ile cildinizi nazikçe sarıyor. Elastik kumaş yapısı, günlük kullanımın yanında en zorlu antrenmanlarda bile hareket özgürlüğü sunuyor. Fitilli Sporcu Sütyeni bel lastiği ile bedene tam otururken dört yöne esneyen kumaşı ile hareketlerinize entegre oluyor. Yüksek Bel Dikiş Detaylı Push Up Tayt yüksek toparlayıcılık özelliğiyle dilediğiniz forma kavuşmanızı sağlarken, farklı kumaş dokuları, estetik dikiş detaylarla kusursuz ve çabasız şıklığa ulaşmak isteyenlere hitap ediyor.

Performans artıran detaylarla spor keyfi katlansın

Sportif erkeklere yönelik hediye arayışında olanlara da Comeup’ta birçok farklı seçenek var. Stay in the Game temasının vazgeçilmez rengi maviye göz kırpan Uzun Kollu Fermuarlı Erkek Üst, performans artıran detayları ile öne çıkıyor. Sporda ya da günlük rutinde kullanılabilen bu üst, birçok spor alt ile rahatlıkla uyumlanıyor. Hareket temasının kalbinde yer alan Siyah Antrenman Tişörtü tüm detayları ile sporseverleri rahat ettiriyor. Hızlı kuruyan, nefes alan ve ter kokusuna karşı geliştirilen bu tasarım spor keyfini ikiye katlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın