Comeup ile tek parçada konfor ve şıklık

Giyimi kolay ve çabasız şıklığı yansıtan tulumlar, spor giyiminde yeni bir moda akımı başlatıyor. Konforlu ve rahat tasarımlarıyla öne çıkan Comeup, spor tulumlarıyla alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor. Siyah, yeşil mavi, mürdüm, antrasit, kahverengi paletiyle spora yeni ve renkli bir tarz kazandırıyor.

Hareketli şehir hayatına yeni bir soluk getirmeye devam eden Comeup, spor tulumlarıyla özgürlüğü, günlük hayatın temposuna uygun kullanışlılık ve şıklıkla sportifliğe entegre ediyor.

En zor antrenmanlarda bile yüksek performans

Konforlu bir kullanım için ayrı bir sporcu sütyenine gerek duyulmadan kullanılabilen spor tulum, takıp çıkarılabilir göğüs pedleriyle eşsiz bir rahatlık sunuyor. Esnek yapısı ve ağ kısmında bulunan ek ile en zor antrenmanlarınızda bile yüksek performans fırsatı veriyor. Ter kokusu ile mücadele etmek için Silverplus® teknolojisi kullanılan tasarım, ferah bir kullanım sağlıyor. Nem yönetimine sahip kumaşı ile de teri bedenden uzaklaştırarak daha hızlı kuruyor. Her yöne esneyebilen dokusu sayesinde tüm antrenman boyunca size kusursuz eşlik ederken, çapraz bantlı sırt tasarımı ve ince askılarıyla zarif stilinizi yansıtıyor.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın