Altın Lider Ödülleri’nde Koton 2 Ödülün Sahibi Oldu!

Koton, Türkiye’nin en prestijli liderlik ödülleri Altın Lider Ödülleri’nde 2 ödülün sahibi oldu. İş dünyasında bulunan 46.000’den fazla kişinin oylarının açıklandığı törenlerde, Koton CEO’su Bülent Sabuncu Türkiye’nin En Beğenilen CEO’su ödülünü alırken, Koton Pazarlama ve Görsel İletişim Grup Müdürü Büşra Miray Müftüoğlu Diren, Türkiye’nin En Beğenilen CMO’su ödülüne layık görüldü.

Moda ve perakende öncüsü Koton, 21 ve 22 Aralık tarihlerinde düzenlenen Altın Lider Ödülleri’nde 2 farklı ödül kazandı. Türkiye’nin en prestijli lider ödül töreni Altın Lider Ödülleri Türkiye’nin en beğenilen 50 CEO’su, 50 CMO’su ve 50 CHRO’su iş dünyasının oyları ile belirledi. İş dünyasından 46.000’den fazla kişinin oylarının açıklandığı ödül töreninde En Beğenilen CEO ödülünün sahibi Koton CEO’su Bülent Sabuncu ve En Beğenilen CMO ödülünün sahibi Koton CMO’su Büşra Miray Müftüoğlu Diren oldu. 

Değişen piyasa koşullarıyla şirketlerin başarısında liderlerin etkin özelliklerinin daha belirginleştiği günümüzde, Altın Lider Ödülleri stratejik vizyonları ile fark yaratan ve ilham veren liderleri ödüllendiriyor. Koton’un kazandığı ödüller ise markanın insan kaynaklarına verdiği önemin de bir kez daha altını çiziyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın