İzmir ve Ege’de farklı sektörlerde hizmet veren iş insanları, 2023 yılında daha istikrarlı bir ekonomi beklediklerini belirterek, her şeye rağmen ülke için çalışmaya ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Milli ekonominin temelinin tarım olduğuna vurgu yapan Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan şunları söyledi:

Milli birlik ve beraberliğin öneminin farkında olan Erkunt Traktör, kurulduğu ilk günden bu yana çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak için tasarlamaya ve üretmeye devam ediyor. Ekonomimizin en önemli yapı taşlarından biri olan tarım, daima gelişmeli ve ileriyi hedeflemelidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Milli ekonominin temeli tarımdır.” Ancak bu sayede ülke ekonomisi nefes alabilir ve gelişimini sürdürebilir. Unutulmamalıdır ki “Çiftçinin Gücü” sloganıyla yola çıkan Erkunt Traktör, çiftçilerimize her zaman destek olmayı kendine ilke edinmiştir.

Gelişmiş tarımın güçlü bir ekonomiye sahip olma yolunda en önemli adım olduğunu düşünen firmamız, gerek ürünleriyle gerekse de sahip olduğu milli bütünlük ve beraberlik duygusuyla hareket ederek, çiftçilerimiz için 2023 yılında da üretmeye tüm hızıyla devam edecektir. Sektöre yön veren firmamız, çiftçilerimizin emeklerinin neticesinde ülke ekonomisinin kalkınacağının farkındadır. Bu vesile ile tarlalarında gecesini gündüzüne katarak çalışan emekçi kardeşlerimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, bereketli kazançlar dileriz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın