Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), 250. Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) etkinliklerinin Nisan 2023’te üç farklı lokasyonda gerçekleşeceğini duyurdu. YCS etkinliklerinde dünyanın dört bir yanından en iyi Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) oyuncuları yer alacak ve bu tarihi etkinliklerde şampiyon seçilme şansı için Düello yapacak.

1-2 Nisan 2023’te aynı anda üç YCS etkinliği birden gerçekleştirilecek. Konami Digital Entertainment, Inc., Kuzey Amerika YCS’yi Los Angeles, California’da bulunan Los Angeles Kongre Merkezi’nde, Latin Amerika YCS’yi ise Kolombiya’nın Bogota kentine yer alan Agora Bogotá Kongre Merkezi’nde düzenleyecek. Konami Digital Entertainment B.V. ise Avrupa YCS’nini Londra’da yer alan ExCeL London’da gerçekleştirecek.

Ana etkinliklerde kayıtlı tüm Düellocular, bir Oyun Matı ve Saha Merkezi Kartı’yla ödüllendirilecek. Bu prestijli etkinliklerin üç şampiyonu ise etkinliğin anısına benzersiz bir Ultra Rare Anotherverse Dragon kartına ve çok özel YCS Şampiyonu ödülüne sahip olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın