Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, kişiselleştirilmiş deneyimler sunduğu öğrenme paketlerinin içeriklerinde yer alan “Şimdi Anladım”, “Koçum Yanımda” ve “Çözücü” uygulamalarıyla başarıya kapı aralıyor. Dijital çağın sunduğu imkanlarla hazırlanan uygulamalar öğrenme süreçlerini kolaylaştırmanın yanı sıra zamandan da tasarruf sağlıyor.

Teknolojiyi kullanarak sınava hazırlanan bireyler için öğrenmeyi hem coğrafi hem de maddi olarak erişilebilir kılan Doping Hafıza, kişiselleştirilmiş deneyimler sunduğu öğrenme paketlerinin içeriklerinde yer alan uygulamalar ile hızlı ve kalıcı öğrenmeye olanak tanıyor.   2011 yılından bu yana yeni nesil öğrenme kültürüne yatırım yapan Doping Hafıza; kullanıcılara “Şimdi Anladım” ile anlamadıkları derslerle ilgili anında online görüşme imkanı, “Çözücü” uygulaması ile çözülemeyen soruların anında video anlatımla çözülmesi ve “Koçum Yanımda” ile profesyonel rehberler ya da derece yapmış üniversiteli koçlardan anında destek alma gibi imkanlar sunuyor.

Çözücü ile akla takılan soru kalmıyor

Doping Hafıza’nın zaman kaybının önüne geçtiği bir diğer uygulaması “Çözücü”, sınava hazırlanan bireylerin aklına takılan soruları kısa zamanda çözmeye olanak tanıyor. Kullanıcılar başka kaynaklardan akıllarına takılan soruların fotoğrafını çekerek sisteme yükledikten sonra uzmanlar tarafından yapılan çözümler video formatta, 10 dakika gibi çok kısa bir süre içerisinde kullanıcıya tekrar ulaştırılıyor. Hayatları kolaylaştıran çözücü uygulaması sayesinde kullanıcılar sorunun çözülmesini beklerken başka soruları çözmeye odaklanabiliyor ve zaman kaybının önüne geçiyor. 

Koçum Yanımda ile profesyonel destek

Nitelikli çalışma programları ve öğrenme enstrümanları ile sınava hazırlanan bireylerin başarılı sonuçlar almasını sağlayan Doping Hafıza, “Koçum Yanımda” uygulaması ile de rehberlik desteği sağlıyor. Üniversite sınavına hazırlanan bireyler, profesyonel sınav koçları ya da derece yapmış üniversiteli koçlardan online rehberlik desteği alabiliyor. İhtiyaç duyulan anda direkt erişim sağlanan birebir rehberlik hizmeti sayesinde kullanıcılar, üniversite sınavına dair danışmak istedikleri tüm konuları görüntülü görüşme ve mesajlaşma yoluyla sınav koçlarına sorabiliyor. Yeni nesil online rehberlik uygulaması ile aynı zamanda sınava hazırlanan bireyler önceki yıllarda derece yapmış üniversiteli koçlarla canlı görüşme yaparak motivasyonlarını artırma imkanı buluyor.

Şimdi Anladım ile zamanı verimli kullanma

Teknolojinin imkanlarını kullanarak çağdaş programlar tasarlayan Doping Hafıza, geliştirdiği “Şimdi Anladım” uygulaması ile de sınava hazırlanan bireylerin zamanı verimli kullanmalarına olanak tanıyor. Şimdi Anladım uygulamasının dahil olduğu öğrenme paketlerine sahip olup ortaokul ve lise öğrenimi gören bireyler, uzmanlarla diledikleri zaman canlı görüşmeler gerçekleştirerek anlamadıkları konularda destek alabiliyor. Kullanıcıların anlamadıkları derslerle ilgili online ekspres özel ders deneyimi yaşamasına imkan tanıyan uygulama, anlaşılmayan hiçbir konunun kalmamasına zemin hazırlarken, sınava hazırlanan bireylerin zamanı doğru kullanarak başarılarını artırmalarına da fırsat tanıyor. Kullanıcıların sınıflarını belirtip anlamadıkları konunun dersini seçerek uzmanla online canlı görüşmeye başlayabildikleri uygulamada görüşmeler 10 dakika sürerken, ihtiyaç duyulması halinde süre uzman tarafından iki dakika daha uzatılabiliyor. “Şimdi Anladım” da gerçekleştirilen birebir, hızlı ve etkili online özel ders sayesinde kullanıcılar hem zaman kaybetmiyor hem de notlarını ve netlerini yükseltiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın