Geliştirdiği mesleki eğitim teknolojileri ile nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine imkân sağlayan SANLAB’ın Kurucu Ortağı Salih Kükrek, ülke genelinde konferanslar vermeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten GEKA ve ORAN’ın Genç İstihdamı teması kapsamında düzenlediği etkinliklerde ana konuşmacı görevini üstlenen Kükrek, son olarak Muğla ve Yozgat’ta gençlerle bir araya geldi.

Türkiye’nin 55 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, geliştirdiği yeni nesil öğrenme teknolojileri ile gençlerin kısa sürelerde meslek sahibi olmasında büyük rol üstleniyor. Bugünün ve geleceğin meslek alanlarında ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine imkân sağlıyor ve genç istihdamını destekliyor. Türkiye’nin lider simülatör ve robotik teknoloji şirketi SANLAB’ın Kurucu Ortağı Salih Kükrek, ülke genelinde verdiği konferanslarla SANLAB’ın başarı hikayelerini gençlerle paylaşıyor. Onlarca üniversite ile yüzlerce lisedeki binlerce öğretmen ve on binlerce öğrenciye eğitim, bilim, teknoloji ve girişimcilik alanlarında farkındalık kazandırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda, GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Genç Girişimciler Buluşması’nda ve ORAN (Orta Anadolu Kalkınma Ajansı) tarafından Yozgat Bozok Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘Bozok Kariyer Fest’te üniversiteli gençlerle bir araya gelen Salih Kükrek, panel ve söyleşilerin yer aldığı etkinliklerde ana konuşmacı olarak yer aldı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın