Son teknoloji ürünü dijital token alım satım platformu Bitfinex, bugün Ethereum’un yüksek gas ücretlerini ve ölçeklenebilirlik sorunlarını ele alırken, Web3 uygulamalarını ölçeklendirmeyi amaçlayan ölçekli ve EVM ile uyumlu layer-1 Blockchain’in yerel token’ı olan Harmony’yi (ONE) listeleyeceğini duyurdu.

Harmony, Ethereum uygulamalarını 2 saniyelik işlem kesinliği ve 100 kat daha düşük ücretlerle gerçekleştirmeyi amaçlayan açık ve hızlı bir blockchain. ONE, madencilik ödülleri, gas ücretleri, işlem ücretleri ve oylama dahil olmak üzere Harmony zincirindeki tüm işlemler için kullanılıyor. Platform, merkezi olmayan uygulamaların (dApps) oluşturulması ve kullanılması amacıyla tasarlandı.

Geliştiricilerin DApp’ler tasarlamasını kolaylaştırmayı amaçlayan bir platform olarak Harmony, Ethereum ağıyla iş birliğinde bulunmak ve tamamlamak hedefiyle oluşturuldu. Protokol hem ölçeklendirme hem de parçalama çözümleri sunuyor. Sunulan köprüler, herhangi bir işlem kanıtını ve stake chain kanıtını birbirine bağlamak amacıyla tasarlandı. Platformun birlikte çalışabilirliği, gerçek bir Web3 deneyimi olacağını söylediği sistemi sağlayabilmesine yardımcı olmak üzere geliştirdiği başarı planlarının anahtarı niteliğinde.

ONE para yatırma ve alım satım işlemleri 01/12/22 tarihinde başlayacak ve Amerikan doları (USD) ve Tether token (USDT) işlem çiftleri 06/12/22 tarihinde alım satıma açılacak.

Bitfinex CTO’su Paolo Ardoino, ‘‘Harmony’yi giderek büyümekte olan dijital token ekosistemimize katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Harmony ekibi blockchain’in olanaklarını canlı bir şekilde takip etmekte ve layer 2 ölçeklendirme ve birlikte çalışabilir çözümü vasıtasıyla Ethereum ağındaki temel sorunlu noktaları ele almayı amaçlamaktadır.’’ şeklinde konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın