Cargill, Türkiye yumurta sektörü için yenilikçi ve dijital çözümleri bir arada sunan yeni servis konseptini tanıttı

Cargill’in Hayvan Besleme iş kolu, yumurta üreticilerine bütüncül çözümler sunan yeni servis konsepti Nugena’yı tanıttı. Maliyet ve kârlılık odaklı sürdürülebilir bir hayvancılık için üreticilere Cargill’in bilgi, deneyim, ürün ve servislerini bir arada sunan Nugena çözüm konsepti, aynı zamanda yumurta üretiminde verimliliği artırmayı hedefliyor.

Üreticiler için bilgi ve öğrenme platformu olarak tasarlanan StoryShare mobil uygulaması da Cargill’in müşterilerine her an, her yerden hizmet amacıyla geliştirdiği yeni bir servis olarak Türkiye’de kullanıma sunuldu.

Cargill, hayvancılık sektörü için yenilikçi, dönüşümü destekleyen ve sürdürülebilir çözümler üretmeye devam ediyor. Cargill Hayvan Besleme iş kolu, maliyet ve karlılık odaklı sürdürülebilir bir hayvancılık için yumurta üreticilerine Cargill’in bilgi, deneyim, ürün ve servislerini bir arada sunan, aynı zamanda yumurta üretiminde verimliliği artıran Nugena konseptini geliştirdi. Yeni konseptin Türkiye lansmanı, 25-27 Ekim 2022 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapıldı.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın