Türkiye’nin en büyük online ödeme ağını yöneten, ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller ile başarısını taçlandıran lider ödeme sistemleri şirketi Payten Türkiye’nin başarısını bu kez çalışanları tescil etti.

İnsan odaklı yaklaşımı ve kurum kültürünün temelinde özgürlük ve hoşgörü kavramlarını önceliklendiren Payten Türkiye, bu yıl gerçekleştirdiği birçok hedefi, hayata geçirdiği yeni projeleri ve ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüllerinin yanı sıra GPTW Türkiye platformunda çalışanlarının takdiriyle “Harika İş Yeri” seçilerek, “Great Place To Work” sertifikasını almaya hak kazandı.

“Çalışma kültürümüzün temelinde özgürlük ve hoşgörü var”
Payten Türkiye Ülke Lideri ve Paratika CEO’su Burak Kutlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “3 binden fazla çalışanı ve 23 ülkedeki operasyonu ile Avrupa’nın en büyük bilişim firması olan Asseco South Eastern Europe (ASEE) grubun şirketi Payten; bankalara, finans kuruluşlarına, e-ticaret firmalarına, pazaryerlerine ve online B2B ödeme alan tüm markalara yönelik uçtan uca ve özelleştirebilir ödeme çözümleri sunuyor. Payten Türkiye olarak grup şirketlerimiz arasında en hızlı büyüyenlerden biriyiz. Bir yandan kendi ürün ve çözümlerimizle büyürken bir yandan da satın almalar yapıyoruz. Bunu istihdam artışında da görmek mümkün. Örneğin, salgın öncesinde çalışan sayımız 85’ken şu anda 200 kişilik bir aileyiz.” dedi.

Kutlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Payten Türkiye olarak 2022 yılında da yakaladığımız büyüme ivmesiyle başarılarımızı ortaya koymaya devam ederken bu yılın sonuna kadar ekibimize yüzde 10 gibi bir ekleme daha yapacağız. Başarıya ulaşmak için iyi bir ekip olmanın ve çalışanlarımıza özgür, hoşgörülü bir çalışma ortamı sunmanın ne derece önemli olduğunun farkındayız. Uyguladığımız hibrit çalışma modeli ve esnek çalışma saatleri ile çalışanlarımızın iş ve özel yaşam dengesini korumak için uygun koşulları yaratıyor, başarıya ulaşabilmek için ihtiyaç duydukları özgür çalışma ortamını sağlıyoruz. Ekibimizi motive etmek adına özgür ve hoşgörülü bir çalışma ortamı oluşturmak için gösterdiğimiz çabanın çalışanlarımız tarafında takdir edildiğini görmek bizim için gurur ve mutluluk verici. Payten Türkiye’yi ‘Harika İş Yeri’ seçen, tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın