Kurulduğu günden bugüne öğrenme içerikleri ve teknolojik altyapısıyla yüz binlerce öğrenciye sınava hazırlık sürecinde eşlik eden Türkiye’nin en büyük dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında hazırladığı TYT ve AYT paketleriyle hızlı, kolay ve kalıcı bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler, ÖSYM tarafından her yıl ortaöğretimden yükseköğretime geçiş amacıyla TYT ve AYT olarak iki oturumda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanmaya başladı. Doğru öğrenme yöntemleriyle hazırlanıp, uzun sınav maratonunu başarıyla taçlandırmak isteyen öğrencilerin imdadına yetişen Doping Hafıza, yapay zeka destekli altyapısında sunduğu TYT ve AYT paketleriyle kaliteli ve kalıcı öğrenmeyi hem maddi hem de coğrafi olarak erişilebilir kılarak kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor.

Zengin İçeriklerle Sınava Hazırlık

Her yıl yüz binlerce öğrencinin kullandığı dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, yapay zeka destekli altyapısında sunduğu TYT ve AYT paketleriyle sınava hazırlanan öğrencilere kaliteli ve kalıcı bir öğrenme deneyimi yaşatıyor. Sınava hazırlık sürecinde tüm kaynakları tek platformda toplayan Doping Hafıza, sistemde yer alan 4500’den fazla ders videosu, 40 binden fazla video çözümlü soru, animasyonlar, soru bankaları ve deneme sınavlarıyla konforlu bir öğrenme deneyimi sunuyor. Kullanıcıların çözemediği soruları sorma hakkının bulunduğu sistemde, öğrenme reflekslerini geliştiren Reflekslerle Matematik ve animasyon eksenli Serüvenlerle Fen Bilimleri gibi konseptler de yer alıyor. Yapay zeka destekli akıllı test panelinin olduğu sistem öğrenme süreçlerini keyifli ve pratik bir hale getiriyor. Ayrıca öğrenciler dijital rehberlik uygulaması Koçum Yanımda aracılığıyla paketlerinde yer alan 10 görüşme ve 50 mesajlaşma hakkı ile sınava hazırlık sürecinde danışmak istedikleri tüm konuları görüntülü konuşma ve mesajlaşma yoluyla sorma imkanı buluyor. Her bireyin öğrenme sürecinin farklı olduğunu benimseyerek yapay zeka destekli altyapısıyla kişiselleştirilmiş bir çalışma programı sunan Doping Hafıza, YKS’ye hazırlıkta hem tüm derslerin hem de tek tek derslerin çeşitli setler halinde sunulduğu YKS paketlerini kullanıcılara hem bu yıl hem de gelecek yıl için şimdiden temin etme imkanı tanıyor.  Teknolojiyi kullanarak nitelikli, çağdaş ve inovatif öğrenme deneyimi sunan firma sadece sınava hazırlanan öğrencilere paketler sunmuyor; ayrıca hem mevcut ders yılını başarılı bir şekilde geçirmek hem de sınavlara erkenden hazırlanmak isteyen 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerine de çeşitli öğrenme paketleri sunuyor.

YKS’de Yüksek Başarı Oranı

2022 YKS’de dereceye giren onlarca kullanıcının faydalandığı Doping Hafıza dijital öğrenme platformu, kullanıcılara yüksek başarı oranı sunuyor. Yakaladığı başarılarla hem ailelerin hem de öğrencilerin yüzünü güldüren sistem, üniversiteye geçiş sürecini başarıyla taçlandırmak isteyen öğrencilere el uzatıyor. Her yıl on binlerce öğrencinin YKS’ye hazırlıkta yanında olan Doping Hafıza sürekli güncellediği içerikleri ve her yıl yakaladığı başarılarla yükselişini sürdürüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın