Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Octagon Karma Dövüş Sanatları Müsabakaları Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Salonu’nda gerçekleştirildi. Profesyonel sporcuların kıyasıya mücadele ettiği ve 84 ülkede canlı olarak yayınlanan organizasyon dünya üzerinde beş günde 5,5 milyon izleyiciye ulaştı.

Türkiye’de başarılı bir organizasyona imza atan Octagon ,dünyada da büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Müsabaka boyunca gerçekleştirilen canlı yayın, dünya genelinde 5 günde 5,5 milyon izleyiciyle buluştu. Spor tarihinde ülkemizde yeni bir rekora imza atan Octagon, bu organizasyonu ülkemizde belirli aralıklarla düzenleyeceğini duyurdu.

ÜLKEMİZİ ARTIK TÜM DÜNYA TANIYACAK

 Octagon Türkiye Başkanı Serdar Gökkaya, Octagon’u dijital mecralarda ayrı bir noktaya taşımaya çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayarak “Kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaştık. Octagon ligini Türkiye’ye taşımaktan son derece heyecanlı ve gururluyuz. Hem ülkemiz için hem de dünyamız için büyük onur. Bir ilk olan Octagon’u ülkemize kazandırdığımız için ayrıca çok mutluyuz. Ülkemizde her yıl Octagon Türkiye’yi üç veya dört defa organize etmeyi düşünüyoruz. Octagon’un dünyada 500 milyon aktif takipçisi var. Bizler de Türkiye’de bu sporu büyütmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi artık tüm dünya tanıyacak.” ifadelerini kullandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın