Şehrin yoğun temposundan arındırılmış İzmir’in yeni açık hava eğlence ve dinlenme mekânı Dat Dat, 14-15-16 Ekim’de Oktoberfest Weekend ile misafirlerine keyifli bir hafta sonu yaşatacak. Yumami Street Food, Babongo Pizza, Gramla Shack ve Banko Burger gibi önemli sokak lezzetlerinin de adresi olan Dat Dat’da misafirler bu hafta sonu müziğe, eğlenceye ve yemeğe doyacak.

İzmir’in en gözde yerlerinden İnciraltı’nda bulunan Dat Dat, geçtiğimiz ay yapılan açılışın ardından kısa zamanda şehrin uğrak noktalarından biri haline geldi. Sokak lezzetlerine yeni bir soluk getiren mekân, 14 Ekim Cuma günü Oktoberfest Weekend ile misafirlerini buluşturarak sınırsız eğlencenin merkezi olacak. Üç gün sürecek etkinliklere giriş tamamen ücretsiz olacak.

Eğlenmek isteyenler Dat Dat’a!

Üç gün boyunca eğlenceye sahne olacak mekân 14 Ekim Cuma günü yoğun etkinlik takvimiyle sevenleriyle buluşmaya başlayacak. Türk elektronik müzik grubu Spuna’nın canlı performansıyla 20.00’da başlayacak etkinlikler, 22.30’da Efecan Yesugay’ın DJ performansıyla devam edecek.

15 Ekim Cumartesi günü ise Disko, synth-pop, dream-pop, new wave, funk ve elektro dans-pop türlerini 80’ler ve 90’ların sesleriyle harmanlayan Soft Analog Dat Dat’ta sahne alacak. Indie, Disco, Funk türleri arasında gezinen Tamer Varis melodik setiyle Soft Analog öncesi kabine geçecek. Konser sonrasında Kinky, House ve Afrobeat ağırlıklı setiyle dans pistini ısıtmaya devam edecek.

Pazar günü ise ziyaretçilerini rahatlatmaya davet eden mekân 16.00’da Matını Al Gel diyor. 18.00’da gerçekleşecek barbekü ile ziyaretçilerini sendromsuz pazartesiye hazırlıyor.

Dat Dat’da Lezzet Şöleni…

Dat Dat’da eğlenceye lezzetli yemekleriyle Yumami Street Food, Babongo Pizza, Gramla Shack ve Banko Burger de eşlik ediyor. Tüm sokak lezzetlerinin bir arada bulunduğu Dat Dat Oktorberfest Weekend ile sonbahara damgasını vuracak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın