Türkiye’nin 51 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, IMEX VE ISAF fuarlarında ziyaretçileri yeni nesil öğrenme teknolojileriyle bir araya getirecek. Öğrenmeyi güvenli, etkili ve ölçülebilir hale getiren SANLAB, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojilerini fuar boyunca sergileyecek.

ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarı ve IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı 13-16 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenecek. Güvenlik, teknoloji ve bilişim alanlarında sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek olan fuarda, SANLAB sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik tabanlı Elektrikli Araç Bakım Simülatörü, Kaynak Simülatörü ve Forklift Simülatörü teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Gelişmiş Öğrenme Teknolojileri ile güvenli ve etkili eğitim

SANLAB’ın nitelikli operatörler yetiştirmek için geliştirdiği VR Eğitim Simülatörleri ile eğitimin daha güvenli ve etkili bir şekilde yapıldığına dikkat çeken SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, “Geliştirdiğimiz teknolojiler ile motor montaj, elektrikli araç bakım, gaz dolum, ilaçlama, boya, şarj istasyonu kurulumu, forklift, CNC ve kaynak gibi birçok meslek dalının eğitimi yapılabiliyor. Teknolojilerimiz, bugünün ve geleceğin en çok ihtiyaç duyduğu meslek dalları için kritik bir çözüm sunuyor. Kullanıcı sanal ortamda gerçekçi bir mesleki deneyim yaşıyor ve iş güvenliği bilincini içselleştiriyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın