Dünyanın en saygı üniversitelerinin temsilcileri yurt dışında lisans, yüksek lisans ya da doktora eğitimi almak isteyen  gençlerle İstanbul’da buluşuyor. Yurt dışı eğitimin kapısını aralayan IDP Yurt Dışı Eğitim Fuarı, 1 Ekim 2022 tarihinde Taksim Sıraselviler Caddesi’ndeki Sofitel Otel’de gerçekleştirilecek.

Pandemide sona doğru yaklaşılırken, bir kaç yıldır ötelenen yurt dışında eğitim talepleri yeniden canlandı. Gençlerin doğru tercihte bulunmalarını sağlamayı amaçlayan IDP Türkiye; organize ettiği IDP Yurt Dışı Eğitim Roadshow’unda dünyanın en seçkin üniversitelerini ağırlıyor. Üniversite eğitiminin merkezleri Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya, Kanada ve ABD üniversitelerinden temsilciler 1 Ekim 2022 Cumartesi günü 16.00 – 20.00 saatleri arasında, İstanbul’da Taksim Sıraselviler Caddesi’ndeki Sofitel Otel’de gerçekleştirilecek, IDP Yurt Dışı Eğitim Roadshow’unda bir araya gelecek. 

Dünyanın en seçkin üniversitelerinden uzmanların katılacağı IDP Yurt Dışı Eğitim Roadshow’unu değerlendiren IDP Education Türkiye Müdürü Seval Sır, “Yurt dışı üniversite eğitiminde tercih çok önemli. Üniversite eğitiminin küresel merkezleri Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya, Kanada ve ABD’den uzmanlar, kendi üniversitelerini anlatmaları için İstanbul’a geliyorlar. IDP Yurt Dışı Eğitim Roadshow’unda gençler; üniversitelerin programları, burs imkanları, başvuru için gerekli belgeler, kabul süreçleri, vize gibi merak edilen tüm sorulara cevaplar bulmuş olacaklar” dedi.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİN KÜRESEL MERKEZLERİ

Üniversite eğitiminin küresel merkezlerinden uzmanları Türk gençlerle bir araya getiren IDP Yurt Dışı Eğitim Fuarı’na Birleşik Krallık’tan University of Southampton, University of Bradford, University of Sussex, Heriot-Watt University, Kings College London, University of Nottingham, Manchester Metropolitan University, University of Stirling, University of Essex Newcastle University, Brunel University London, University of Hertfordshire, University of Birmingham; İrlanda’dan University College Dublin; Avustralya’dan The University of Western Australia, Monash University, Macquarie University; Kanada’dan York University, Bow Valley College, Algonquin College, Georgian College ve Amerika Birleşik Devletleri’nden Arizona State University temsilcileri katılacaklar.

IDP YURT DIŞI EĞİTİM FUARI’NDA IELTS TANITILACAK

Ücretsiz kayıt yapılan IDP Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılımları çeşitli sürprizler bekliyor. Katılımcılardan 5 kişiye IELTS sınavı, dil okulu satın alanlara ‘baristalık eğitimi’ ve 1 kişiye de uzmanından 5 saatlik bir IELTS eğitiminin verileceği fuar sırasında; IELTS tanıtımı için bir usta sınıfı açılacak. 

Dünyanın en büyük yurt dışı eğitim danışmanlık kuruluşu IDP Education’un Türkiye temsilciliği tarafından düzenlenen IDP Yurtdışı Eğitim Roadshow’una https://www.idp.com/turkey/ adresinden ücretsiz kayıt yapılabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın