Eylül ayının gelmesiyle bir eğitim ve öğretim yılı daha başlıyor. Öğrencilerle birlikte velileri de yoğun bir temponun içine sokan bu dönemde aileler, çocuklarının performansı kadar kahvaltıda, teneffüslerde ya da okul dönüşlerinde ne yiyeceğini de detaylıca düşünüyor. Çocukların 7/24 yemekten çok keyif aldığı tost, krep gibi aperatif lezzetlerin yanında protein bakımından zengin et ürünleri de bu anlamda ailelerin imdadına yetişiyor. Multi brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, satışa sunduğu Sage BGR840_BSS Pro Grill ile ebeveynleri çok pratik bir şekilde çocukların severek tüketeceği lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri hazırlamaya davet ediyor.

Yaz tatili göz açıp kapayıncaya kadar biterken yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor. Öğrencilerin olduğu kadar ailelerin de tatlı bir telaş içinde olduğu bugünlerde çocukların kahvaltılarda, teneffüslerde ve okuldan eve dönüşlerde severek yiyeceği yemekler için planlamalar yapılıyor. Bu noktada kahvaltıda yumurta ile hazırlanan krepler; teneffüslerde ya da okul dönüşlerinde çıtır çıtır tostlar; akşam yemeklerinde ise ızgarada tam ayarında pişmiş et, tavuk veya balık sıklıkla tercih ediliyor. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, mağazalarında sunduğu gözde ürünlerden Sage BGR840_BSS Pro Grill ile öğrencilerin severek tüketeceği birçok sağlıklı yiyeceğin çok pratik bir biçimde hazırlanmasını sağlıyor.

Gelişmiş özellikleri sayesinde kontrol sizde

Alt tarafındaki plakalara gömülü 2400 W ısıtma elemanlarına ve küçük hareketleri bile hızlı bir şekilde algılayan bir elektronik termosa sahip bu ızgara, yiyeceklerin sürekli olarak yüksek sıcaklıkta ve rengini kaybetmeden pişebilmesini sağlıyor. Cihazda bulunan entegre prob ise etin kesin sıcaklığını ölçerek elektronik olarak bilgileri LCD ekrana gönderiyor. Cihazın pişirme modundan dinlendirme moduna ne zaman geçeceği de bu ekranda ayrıca belirtiliyor. Tost, krep, sığır eti, kuzu eti, kümes hayvanları ve balık dahil olmak üzere nadirden iyiye doğru programlanmış 5 sıcaklık ayarı ile yiyeceklerin pişme derecesi tercihe göre belirlenebiliyor. Cihazın bulaşık makinesinde yıkanabilir plakaları yemek sonrası temizliği de oldukça pratik bir hale getiriyor. Izgaranın PFOA içermeyen yapışmaz yüzeyi el ile temizliği de son derece kolaylaştırıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın