BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ’NDEN 55,5 MİLYON ARAÇ GEÇTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dünyanın sayılı asma köprüleri arasında yer alan Osmangazi Köprüsü’nden geçen araç sayının 55,5 milyona ulaştığını bildirdi. Bakanlık olarak, 2003-2022 yıllarında Türkiye’nin ulaşım ve haberleşme altyapısına 1 trilyon 670 milyar lira yatırım yaptıklarını vurgulayarak, son 20 yıldır prestijli projelere imza atarak Türkiye’yi geleceğe taşıdıklarını ifade etti.

FİYAT İSTİKRARI KOMİTESİ ENFLASYON VE KONUT PİYASASINA YÖNELİK TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Gıda ürünlerinde arz güvenliğini güçlendiren stratejik ürünlere ilişkin çalışmalar ile konut piyasasına yönelik alınan tedbirleri değerlendirerek organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi için adımların atılması konusunda karar kıldık” şeklinde konuştu.

BAKAN MUŞ, KAYSERİ’DE “TÜRKİYE İHRACAT SEFERBERLİĞİ ZİRVESİ”NDE KONUŞTU

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dünyadaki çip krizine ilişkin, “Türkiye olarak bizim de bazı hazırlıklarımız var, hatta Ankara’da belli bir yer de bunun için ayrılmış durumda. Şu an bu yatırımla alakalı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bir çalışması söz konusu.” dedi. Muş, şirketlerin aldıkları sıfır araçlara ilişkin, “İlk tescilden sonra 6 ay geçmeden […]