Şirket içi fark yaratmak isteyenler bu kampta buluşacak

Girişimci ruh, güçlü çalışanlar, dayanıklı savaşçılar, başarıya odaklananlar ve şirketinde fark yaratmak isteyenler, 18-24 Temmuz’da Girişim Savaşçısı Kurum İçi Girişimcilik Kampı’nda buluşacak.

İş dünyası hızla değişen dünyayla birlikte her gün kurallarını yeniden belirliyor. Rekabet giderek artıyor, güçlü olan, fark yaratan şirketler başarılarıyla öne çıkıyor. Yeni dünya düzeninde şirketlerin global olarak rekabetle başa çıkabilmesi, güçlü çalışanlarla ve girişimci ruha sahip bir ekiple mümkün. Bu misyonla yola çıkan Girişim Savaşçısı Kurum İçi Girişimcilik Kampı, 18-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Köprülü Kanyon Antalya’da gerçekleşecek.

Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş önderliğinde hazırlanan Girişim Savaşçısı Kurum İçi Girişimcilik Kampı, şirket içi girişimciliği destekleyen, çalışan bağlılığını artırmak isteyen, yetenek havuzu oluşturan, şirketi gelecekte kimlerin yöneteceğine karar vermek isteyen, AR-GE faaliyetlerini güçlendirmeyi amaçlayan, kurum içerisinde bir inovasyon kültürü geliştirmek isteyenler için yol haritası çiziyor.

Kampın yararları arasında ise; şirketin yeni dünya düzeni ile tanıştırılması ve iş dünyasında nasıl fark yaratabileceğinin öğretilmesi, inovatif projeleri hayata geçirmek için dikkat etmeniz gerekenler, gelecek vaat eden şirket çalışanlarına, üst düzey bir kurum içi girişimciye ve lidere dönüşebilmek için gereken yol haritaları, psikolojik ve fiziksel her türlü zorluğa karşı ekip üyelerinin dayanıklılık düzeylerinin artırılması bulunuyor.

Kampa Katılım Ön Koşulu olarak 25-40 yaş aralığında, şirketlerin girişimci özellikleri taşıyan AR-GEbölümlerinde çalışan mühendis ve uzmanlar, küçük ekiplerle birlikte projeler yöneten orta kademe yöneticiler ve Orta/Büyük çaplı aile şirketlerinin genç kuşak Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri aranıyor.

Girişim Savaşçısı Kurum İçi Girişimcilik Kampı, 18-24 Temmuz tarihlerinde Köprülü Kanyon Mevkii, Antalya’da gerçekleşecek. Toplamda 80 saat sürecek kamp, bünyesinde 70 dersi ve 32 adet özel uygulamayı barındırırken, kamp ortamında çadır konaklamalı şekilde 6 gece 7 günlük süreye yayılıyor.

Programın mentorları arasında Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü Berke Sarpaş, SAS Komandosu/Analiz Uzmanı Murat Çetin, Fütürist Ufuk Tarhan, Klinik Psikolog Barış Gürkaş, Tenor Caner Akın, GİS Eğitim Koçu Özgül Sokullu, Dünya Hafıza  Şampiyonu Melik Safi Duyan, Aikido Sensei Halis Duran, SoloTürk Yusuf Kurt, Yalın Girişimcilik Uzmanı Burak Yaman ve Reklamcı Onur Erdoğan yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın