Dünya moda perakendesininyükselen yıldızı Damat Tween’in metaverse’te yaratacağı moda akımı için gerisayım başladı. Modada Türkiye’nin ilk metaverse mağazasını açmaya hazırlananünlü marka, geleceğin yeni evreninde ilk kez 2022 Yeni Sezon Koleksiyon Eğitimi’nigerçekleştirdi.Markanın üst düzey yöneticilerive ürün tasarım ekipleriyle birlikte toplam 70 kişinin yer aldığı eğitimde,Orka Holding bünyesinde yer alan Damat Tween ve D’S damat markalarının yenisezon trendleri, güncel moda akımları, stil önerileri ve kumaş kalıp bilgileriele alındı. Çalışanlar, katılımları ile birlikte şirketin dijitalleşmesürecinde aktif rol aldı ve bu sürecin bir parçası haline geldi. Eğitimdekonuşmacıların 3D avatarı da metaverse’te yer aldı.

birsüre önce GoArt Metaverse platformu ile iş birliği gerçekleştirmişti. Ünlümarka, dünya çapında yepyeni bir çığır açan metaverse mağazasında müşterilerineher şeyden önce zaman tasarrufu ayrıcalığı sunmayı planlıyor. Damat Tweenmetaverse mağazası ile müşteriler de artık ev ya da ofis gibi bulunduklarımekanlardan çıkarak mağazaya gitmek ve vakit kaybetmek zorunda kalmayacak.

Markanın ayrıcalıklımüşterileri, diledikleri lokasyondan Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality -AR) ve Sanal Gerçeklik (Virtual Reality – VR) teknolojileri ile metaversemağazasında sanal gezinti yaparak Damat Tween koleksiyonlarını tüm özellikleriile inceleyebilecek, istedikleri kıyafeti, istedikleri bedende kendiavatarlarına (sanal kimlik) giydirme fırsatı yakalayacak. Ve beğendikleriürünleri online olarak satın alarak alışverişlerini tamamlayabilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın