Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı, 30 Mart – 2 Nisan 2022 tarihlerinde kapılarını 27. kez tüm dünyaya açıyor.

SilkarStone özel tasarım mozaikleri, lamine edilmiş doğal   taş cephe ve panel sistemleri ve yeni taşları ile MARBLE İZMİR Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı Stant A-151’de sizleri bekliyor !

SilkarStone 3 fabrikası ve 6 mermer ocağı ile 39 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir

Silkar Madencilik, 1990’dan beri küresel olarak faaliyet gösteren lider bir doğal taş şirketi olma amacıyla yola çıkmış bir aile olarak SilkarStone markası ile yurtiçi ve dışında bulunan 3 fabrikası ve Astra White, Cafe Latte Dark, Dark Olive, Vega Light, Coastal Gray ve Terra Gray mermer ocakları ile dünya çapında 39 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. 

SilkarStone, lamine edilmiş doğal taş panelleri, lamine edilmiş doğal taş cephe sistemleri, mermer, mozaik ve özel tasarım mozaikleri ile küçükten büyüğe çeşitli ölçeklerdeki projelere hizmet sağlamaktadır.

SilkarStone Lamine Doğal Taş Panelleri Daha İnce, Daha Hafif, Daha Güçlü, Çevre Dostu ve Hala Doğal

Lamine Doğal Taş Paneller geniş formatlı doğal taş kurulumlarını verimli bir şekilde oluşturmak için yenilikçi bir çözümdür. İleri teknoloji kullanılarak, taş levhalar son derece ince levhalar halinde kesilir ve hafif malzemeler üzerine lamine edilir. Ortaya çıkan ürün, daha ekonomik ve daha sürdürülebilir yapısı ile projelerinize özel bir yaklaşım sunmaktadır.

Lamine doğal taş cephe sistemi ile ısı yalıtımı, nem kontrolü ve ses yalıtımı gibi bina fiziğindeki önemli birçok konu verimli bir şekilde çözülmektedir. Mimari açıdan değerlendirildiğinde lamine doğal taş cephe sistemi farklı renk ve yüzey alternatifleri ile tasarımda çeşitliliğe imkân sağladığı gibi aynı zamanda malzemenin farklı hava koşullarına dayanıklılığı bina cepheleri için uzun vadeli bir uygulamaya da izin vermektedir. Sunduğu tüm bu avantajlar sayesinde lamine doğal taş cephe sistemi mükemmel bir teknik ve mimari çözüm olarak tanımlanmaktadır.

SilkarStone Mozaikleri ile Hayalinizdeki Tasarımlar Gerçeğe Dönüşüyor

TEX Koleksiyonu, doğadan ilham alınarak tasarlanmış doğal dokulu doğal taş karolar ve bu dokuları içeren sayısız tasarım kombinasyonuna sahip mozaikler olmak üzere iki seriden oluşmaktadır. Uzun yıllara dayanan araştırma ve geliştirme tecrübemiz sonucunda ortaya çıkan TEX Koleksiyonu (doğal dokulu karolar ve mozaikler) ile boyutlu yüzeyler artık sorun olmaktan çıkmaktadır.

Özel üretim mozaikler, SilkarStone 4000’in üzerinde farklı mozaik modeli ile portföyü dışında kişilere ve mimari projelere özel tasarım ve üretim hizmetleri sunmaktadır. Mimari projelerin sunduğu mozaik yüzeyler mozaik desenler, bordürler, astarlar, silmeler ve madalyonlar ile tamamlanmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın