Fransa Turizm Geliştirme Ajansı (Atout France) yönetimi, turizmi yeniden canlandırmak için uluslararası tanıtım faaliyetlerine hız veriyor.

Atout France CEO’su Caroline Leboucher, Pays de la Loire bölgesindeki Nantes’te “Fransa Randevusu- Rendez-vous en France” adlı etkinlikte aralarında uluslararası gazetecilerin de bulunduğu bin 500 turizm profesyonelini ağırladı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Leboucher, Fransa’nın toparlanma planına ayırdığı yaklaşık 2 milyon Euro’luk bütçenin Kasım 2021’de onaylandığını hatırlatarak “Bütçeyle temelde biri Fransa’nın dünyanın önde gelen turizm destinasyonu olduğunun yeniden pekiştirilmesi, diğeri sürdürülebilir turizmin önemli destinasyonu olarak tanınmak olmak üzere iki hedef belirlendi” diye ekledi.

Söz konusu etkinliğine katılan 668 Fransız şirketi, uluslararası tur operatörlerine ülkenin sunduğu en iyi ürünleri tanıtmak için hazır bulundu. Katılımcıların büyük çoğunluğu Avrupa’dan olmakla beraber, Kanada, Kuzey ve Güney Amerika’dan gelen katılımcılar ise toplamın yüzde 20’sini oluşturdu.

Buluşma sonrası basınla bir araya gelen Atout France’ın CEO’su Caroline Leboucher, “Son iki yıl turizm sektörü için zor geçti, mevcut uluslararası durum da endişe verici” dedikten sonra şunu söyledi: “Bu zorlukların ışığında, küresel turizm sektörünün birçok temsilcisi yeniden yapılanmak zorunda. 2022’de özellikle sürdürülebilirlik konusundaki görüşlerin netleşmesi gerekiyor. Fransa gezginlerin isteklerine uyum sağlayıp, yenilik ve atak davranmayı gerektiren turizm tekliflerini keşfetmede çok istekli. Bunu görmek de bizi mutlu ediyor. ‘Fransa Randevusu’ etkinliği, bir kez daha ülkenin turizm tedarikçilerine olağanüstü ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen gezginlere tanıtma fırsatı sunan bir platform işlevi gördü.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın