Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörlerinden inşaata değer katan, yeni iş fırsatlarına ve bilgi paylaşımına imkân sağlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul*, 23-26 Mart tarihlerinde 44’üncü kez sektörü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlamaya hazırlanıyor.

Balkanlar, Bağımsız Devlet Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise sektörün en büyük 5 fuardan biri olan Fuar, 54 ülkeden 350 yatırımcı ve satın almacıyı yerli iş ortakları ile bir araya getirmek için gün sayıyor.

43 yıldır sektörün gidişatına yön veren Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da geleneği bozmuyor. Isıtma, soğutma, aydınlatma dahil tüm tüketimleri için çok düşük miktarda enerjiye ihtiyaç duyan, bu ihtiyacını tamamen yenilenebilir kaynaklarından temin eden, yeni nesil “Sıfır Enerji Binalar” konusunda düzenlenecek Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi-Zerobuild Summit’22, bu yıl ilk defa fiziksel olarak Yapı Fuarı ev sahipliğinde gerçekleşecek.  Zirve, 4 gün boyunca 16 oturumda 100’e yakın yerli ve yabancı konuşmacıyı ağırlayacak.

Teknoloji, iklim kaygıları, pandemi gibi faktörlerin köklü değişikliklere yol açtığı, değişime uyum sağlamanın, sürdürülebilirliğin anahtarı olduğu bu yeni dönemde, sektör stratejisini desteklemek, bilgi alışverişi sağlamak, inovasyonu teşvik etmek ve sektörde yeni fikirlerin tanıtılması adına iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu bir program da ziyaretçileri bekliyor.

Sektörde faaliyet gösteren girişimcileri bir ilke imza atarak 2021 yılında ağırlayan, yeni nesil hizmet ve ürünleri sektörle buluşturan fuar, bu yıl ikinci kez Yapı Tech Garage alanında yeni girişimlere kucak açmaya, onları sektörle buluşturmaya devam ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın