Türkiye’nin önde gelen projelerinin elektrik işlerine imza atan ORGE Elektrik, başarı ve ödüllerine bir yenisini ekledi. Son dönemde özellikle metro, kamu alt yapı ve üst yapı projeleri ile nitelikli konut ve turizm projelerinin elektrik işlerini başarıyla tamamlayan ORGE Elektrik, Güvenilirlik Ödülü aldı.  

Güvenilir Ürün Platformu ve Türkiye’de İş Dünyası Dergisi iş birliğinde düzenlenen törende “Güvenilirlik Belgesi” ödülünü alan ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. CEO’su Nevhan Gündüz, yeni projelerle büyümelerini sürdürdüklerini ve kendilerine duyulan güvenden gurur duyduklarını belirtti.  

Geçtiğimiz günlerde çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde “Yaşanabilir Bir Dünya İçin Ekonomi” mottosunu belirleyen Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin lansman toplantısı da yapıldı. Tüm teması güvenilirlik adına kurgulanan etkinlikte ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. CEO’su Nevhan Gündüz, sürdürülebilir büyümeyle Türkiye’de raylı sistemlerin elektrik işleri alanında sektör liderliğini sürdürmenin yanı sıra, güçlerini uluslararası alana taşıyarak Avrupa’da ilk 5 taahhüt şirketi arasında yer almayı hedeflediklerini belirtti.  

ORGE Elektrik, sürdürülebilirlik ve çevresel duyarlılık motivasyonuyla yenilenebilir enerji alanında iş birliği arayışlarına da hız vermiş durumda.   ORGE Elektrik’in devam eden projeleri arasında; Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü Projesi ve Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı ile Başakşehir-Kayaşehir, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey, Ataköy-İkitelli, Dudullu-Bostancı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hatları bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın