Kolaboratif robotun (cobot) mucidi Universal Robots, üretim süreçlerini otomasyona aktarırken kalite ve verimlilik sağlayan cobot’larını, düzenlediği seminerler ve webinarlarla tanıtmaya devam ediyor. Universal Robots Seminerleri mart ayında Bursa, İstanbul ve Eskişehir’de gerçekleşecek. Katılımın sınırlı olduğu seminerlere, Universal Robots’un internet sitesi üzerinden kayıt yaptırmak mümkün.

Dünyanın bir numaralı kolaboratif robot (cobot) üreticisi Universal Robots, cobot’ların iş süreçlerine katkılarını paylaştığı seminer ve webinarlarına devam ediyor. 8 Mart’ta Bursa’da başlayacak seminerler serisi sırasıyla Eskişehir,  İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek.

Cobot’ların üretim süreçlerini otomasyona geçirme ve işletmelerin üretim süreçlerindeki esnekliği, klasik üretim süreçlerini nasıl daha verimli hale getirebilecekleri uygulama örnekleri ve canlı demolarla paylaşıldığı seminerlerde; kolaboratif robotların kolay kullanımı, programlanması ve entegrasyon süreci hakkında merak edilen konular hakkında önemli bilgiler veriliyor. Etkinlik kapsamında programlama simülasyonları, cobot’ların uygulayan şirketlerin başarı hikayeleri ve UR5e-UR16e cobot’larıyla pratik yapma imkânı da sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın