Dünyanın önde gelen güzellik şirketlerinden Avon’un, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü reklam filminde, başkalarına ilham olacak gerçek hikayelerini paylaşan kadınlar yer alıyor. Avon’un global çapta başlattığı ‘Hikayemle Varım’ projesini anlatan reklam filmi, kadınları kendi hikayelerini paylaşmaya davet ediyor ve “Hikayeni paylaş, başka hayatlar değişsin” mesajını veriyor

Dünyanın en büyük hikaye kütüphanesi ‘Hikayemle Varım’ ile kadınların ilham veren hayatlarını paylaşan Avon, Kadınlar Günü için hazırladığı reklam filminde çok anlamlı bir kampanyanın öncülüğünü üstlendi. Doğallığı ve samimiyeti öne çıkaran, kadınların gerçek hikayelerini, onların sesinden anlatan reklam filmi, kadınlara kendi hikayelerini paylaşmaya davet ediyor.

Her 1 hikaye için 1 dolar bağış

Avon, paylaşmanın önemini vurguladığı proje ile “Herkesin bir hikayesi var ve her bir hikaye özeldir” mesajını veriyor. Kampanya, aynı sorunlarla mücadele eden başka kadınlara güç vermeyi ve karşılaştıkları engelleri, zorlukları aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Proje kapsamında Avon Vakfı, “Hikayeni paylaş, başka hayatlar değişsin” diyor ve paylaşılan her 1 hikaye için 1 dolar bağışta bulunuyor.   

Avon’un yeni reklam filmi: 

Reklam Filminin Künyesi 

Reklamveren: Avon Kozmetik, Hande Orhan

Kreatif prodüksiyon ajansı: Tourismo Event & More – HanselGretel

Yönetmen: Olgu Baran Kubilay

Post prodüksiyon süpervizörü: Tugay çakır

Prodüksiyon amiri: Cihan Yıldız

Cast Direktörü: Aras Kösedağ

Mecra: Sosyal medya


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın