Yenilikçi ürünleriyle tüketicisinin vazgeçilmezi olan Vivident, “ilk”lerine bir yenisini daha ekledi. Sağlıklı kalmanın öneminin daha da arttığı pandemi günlerinde, Vivident, Türkiye’nin ilk ve tek vitamin içerikli sakızı “VİVİDENT Full Vitamin”i tüketicisiyle buluşturuyor. 

Covid-19 hayatımıza girdiğinden beri, hepimiz sağlıklı olmanın önemini bir kez daha anladık. Yoğun geçen bu dönemde, Türkiye’nin yenilikçi sakız markası Vivident, canlandıran tadı ve bağışıklığa yardımcı olan vitamin içeriğine sahip VİVİDENT Full Vitamin ile inovatif ürünlerine bir yenisini ekliyor.

İçeriğinde bağışıklık sistemine yardımcı olan C, B6 ve B12 vitaminleri bulunan VİVİDENT Full Vitamin, turunçgil aromasıyla aynı zamanda gün boyu eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Üstelik, 4 draje sakız, günlük C, B6 ve B12 vitamini ihtiyacının %25’ini karşılıyor.

Perfetti Van Melle Sakız Pazarlama Müdürü Çiğdem Tüzüner Serim, ürünle ilgili yaptığı açıklamada “VİVİDENT Full Vitamin, PVM’nin global tecrübesinden yola çıkarak Türkiye’ye özel olarak ürettiğimiz inovatif bir ürün oldu. Sağlıklı kalmanın önemini artık hepimiz çok iyi biliyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek vitamin içeren sakızı VİVİDENT Full Vitamin, içeriğindeki bağışıklığa yardımcı olan vitaminlerle güne hız kesmeden devam etmenize yardımcı olur. Böylece günün yoğun temposuna ayak uydurmanızı sağlar” dedi.   


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın