Yılın en romantik zamanı Sevgililer Günü yaklaşıyor. Gönülleri ısıtan bu özel günü anlamlı kılarak sevdiklerini mutlu etmek isteyenler hediye arayışını giriyor. Canon, en özel anılarını kayıt altına alarak, sevdikleriyle beraber güzel hatıralar biriktirmek isteyen ve en son teknolojiyi deneyimlemek isteyenlere özel önerileriyle arayış içerisindeki romantiklere yardımcı oluyor.

Mesafelerin arttığı, kutlamaların ikinci planda kaldığı bir dönem içerisinde olsak da Sevgililer Günü heyecanı içimizi ısıtmaya başladı. Havada romantizm kokusu olan bu dönemde sevgilisine en uygun hediyeyi arayanlar için Zoemini S ve PowerShot ZOOM mini boyutları ve yüksek teknolojileri ile öne çıkıyor.

En özel anları biriktirenlere

Canon Zoemini S; 8 megapikselli kamerası, tasarımında öne yerleştirilen aynası ve selfie’lere özel ışık halkası sayesinde kullanıcılarına kusursuz kareler sunuyor. Ele, cebe, sırt çantasına sığan; her yere kolayca taşınan Zoemini S, tatildeki maceralardan Instagram’a yakışan, lezzetli sofralara kadar farklı konseptlerdeki fotoğrafların çekilmesi aynı zamanda anında yazdırılması ve paylaşılması gibi tüm ihtiyaçları tek seferde karşılıyor. Pembe, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip Zoemini S, şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Canon Zoemini S, ücretsiz indirilebilen Canon Mini Print Uygulaması (iOS/Android) tarafından da destekleniyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Bluetooth® aracılığıyla akıllı cihazlarından doğrudan bağlanarak diledikleri fotoğrafı, yırtılmaz ZinkTM Baskı Kağıtlarına yazdırabiliyor. Ayrıca çeşitli yaratıcı filtre, çerçeve seçenekleriyle de fotoğraflarını düzenleyerek yaratıcı, birbirinden eğlenceli kareler elde edebiliyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın