Uygun, rahat ve iddialı ürünlerin adresi FLO, ayrıcalıklı stillere imza atmak isteyen kadınlara özel dört mevsimde de kullanılabilecek rengârenk sneakerlarla sizleri bekliyor. Birbirinden rahat ve hafif tasarımları ile her türlü aktiviteye konfor katacak, geniş renk ve model yelpazesine sahip sneaker modelleri; gündelik spor kombinlerden, özel günlere kadar her kullanıma kusursuz bir şekilde eşlik ediyor. 

Spor yaparken, trekking esnasında işte veya sokakta her yerde sizinle olmayı vadeden sneakerlar, özel tabanları ve nefes alabilen materyalleriyle rahatlığın adeta diğer adı! Koleksiyonda ayrıca spordan, klasik giyime kadar tüm kombinlere farklı bir soluk getiren kar beyaz sneaker modellerinin yanı sıra sarı, pembe, yavruağzı gibi sezonun trend renkleri de yer alıyor. 

FLO’nun renkli sneaker koleksiyonu; tayt, eşofman veya jean ile kombinlenebildiği kadar, şık bir takımın altında bile star bir parça oluyor. Ceket, pantolon veya kalem etek ile kombinlendiğinde cool görünümüzünü tamamlayan sneaker modelleri sade ama iddialı tasarımlarıyla gardıroplarınızın vazgeçilmezi olacak. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın