TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı), entegre iletişim çalışmaları için Feveran’ı seçti. Yaratıcı marka iletişim ajansı Feveran, TOÇEV’e stratejik iletişim, dijital iletişim, etkinlik ve yaratıcı proje yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti sunuyor.

İş ortakları için göze çarpan ve kalabalık içinden sıyrılmalarını sağlayan projeler geliştiren yaratıcı marka iletişim ajansı Feveran, iş ortakları arasına TOÇEV’i (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) ekledi. TOÇEV’in açtığı konkurdan galibiyetle ayrılan Feveran; yeni iş ortağına stratejikiletişim, dijital iletişim, kreatif tasarım ve etkinlik yönetimini kapsayan bütünleşik iletişim hizmeti veriyor. TOÇEV, okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veriyor. “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktığı yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyor.

Kalabalığın içinden sıyrılmak isteyen ulusal ve uluslararası markalara; kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme gibi alanlarda stratejik iletişim danışmanlığı veren Feveran, aynı zamanda dijital iletişim, etkinlik ve yaratıcı proje yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın