Rockwell Automation ve Microsoft’un güçlenen iş birliği sayesinde doğan Edge’den buluta teknolojilerinin sağladığı faydalar ortaya çıktı.

Rockwell Automation Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Tessa Myers ve Microsoft Azure IoT Başkan Yardımcısı Sam George’ın online gerçekleştirdiği söyleşide: Burada iki şirketin iş birliğinden çok daha büyük fayda doğuyor. Bu inisiyatif daha geniş bir paydaş ekosistemini içeriyor. OEM’lerden sistem entegratörlerine, veri bilimcilerinden fabrika yöneticilerine, yazılım geliştiricilerden işletme sahiplerine ve bu sistemdeki herkes, bu iş birliğinin bir parçası oluyor.

Rockwell Automation ve Microsoft operasyonların optimizasyonu için bu üretimi yönetiyor olabilir ancak son kullanıcılar, yani müşteriler üretimin en önemli aktörleri.

İki şirket 2020’nin sonlarında endüstriyel müşterilerin dijital çevikliğini bulut teknolojileriyle iyileştirmek amacıyla pazarın kullanımına hazır, entegre projeler geliştirmek için iş birliklerini bir yıl boyunca uzatacaklarını duyurdu. Rockwell Automation’ın sanayideki, Microsoft’un IT pazarındaki uzmanlığını birleştirebilen ekipler, sanayinin altyapı maliyetlerini düşürebileceği, daha hızlı değer yaratabilecekleri ve verimi artırabilecekleri bir sistemle daha sorunsuz çalışabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın