Dijital Gündem, başarı ile geride bıraktığı ilk sezon video konferans etkinliklerinin ardından, hızlı bir şekilde ikinci sezon etkinliklerine hazırlanıyor. Dijital Gündem bu kapsamda, ikinci sezonunun ilk video konferans etkinliğini “Dijital Dünyada Kişisel Verilerin Korunması” konusu ile 10 Şubat saat 11.00’de gerçekleştirecek. Moderatörlüğünü, Bilişim Medyası Derneği Başkanı ve gazeteci Musa Savaş’ın üstlendiği etkinlikte, başta Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir olmak üzere pek çok önemli konuşmacı olacak.

Türk Telekom ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinliğin diğer konuşmacıları şu şekilde sıralanıyor:

  • Uğur Nabi Yalçın, Türk Telekom Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı
  • Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı
  • Ümit Leblebici, Türkiye Bankalar Birliği Başkan Vekili
  • Dursun Cin, Türkiye Noterler Birliği Başkanı
  • Müberra Eresin, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı

İş hayatından alışverişe, eğlenceden eğitime, her şeyin sanal ortama taşınmasını sağlayan dijital dönüşüm, günlük yaşamı derinden etkileyecek birçok yeniliği de sahne oldu. Yeni bir yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışan insanlar, alışkın olmadıkları bu süreçler karşısında, farkında olmadan pek çok kişisel verisini dünyaya açmaya başladı. Bu konu ve çok daha fazlası, Dijital Gündem’in 10 Şubat saat 11.00’daki etkinliğinde masaya yatırılacak.

Video konferans, Dijital Gündem’in https://www.youtube.com/dijitalgündem adresindeki Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Dijital Gündem Hakkında

Dijital Gündem, 11 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösteren Sentez Medya Ltd. tarafından kuruldu. dijitalgundem.net adresi üzerinden çalışmalarını yürüten Dijital Gündem, video konferanslar ve yayıncılık alanlarında faaliyet gösteriyor. Odaklandığı sektörler ise Bilişim, Telekom, Siber Güvenlik, Kişisel Verileri Koruma, Savunma ve Uydu. Dijital Gündem, her hafta yeni bir video konferans ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Bu etkinliklerde, bilişimden savunma sanayisine, siber güvenlikten teknolojiye pek çok farklı konu; kamunun önemli isimleri, sivil toplum kuruluşu (STK) yöneticileri ve alanında uzman konuşmacılar tarafından masaya yatırılıyor. Dijital Gündem, her etkinliğin ardından yayınladığı detaylı içerikler ile sektörde bir fark yaratıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın