Rockwell Automation ve PTC birlikte daha güçlü

PTC Başkanı ve CEO’su Jim Heppelmann, Rockwell Automation’dan Blake Moret ile iş birliklerinin geçmişi, bugünü ve geleceği ile ilgili  “Artırılmış gerçeklik insanlar için Nesnelerin İnterneti kadar önemli. Hem ekipman hem de insanlar için optimizasyon sağlama fikri, iş birliğimiz için en önemli unsur. Bir araya geldiğimizde yapabildiklerimiz bu alanda yalnız başımıza yapabildiklerimizin çok ötesinde” değerlendirmede bulundu.

Rockwell Automation ve PTC, iki yılı aşkın süre önce, toplamlarından daha büyük ve daha fazla istenen bir iş yaratabilmek için iki şirketin uzmanlıklarını ve ürünlerini harmanladıkları bir yolculuğa çıktı.

PTC Başkanı ve CEO’su Jim Heppelmann, “Endüstriyel bir üretim şirketinin tam bir dijital dönüşüm yaşaması için ne gerektiğine baktığınızda, bu gerçekten çok büyük bir ayakizi” diye anlatttı. Heppelman’ın Rockwell Automation Fair At Home etkinliğinde, Rockwell Automation Başkan ve CEO’su Blake Moret’le gerçekleştirdiği online sohbette, iki şirketin iş birliğinin geçmişi ve geleceği ele alındı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın