Sevgilinizin mesleği, kişisel zevkleri ve yaşam biçimi kıyafet tercihlerini belirleyen kriterlerin başında geliyor. 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonundaki farklı kombinlerle dikkat çeken Boris Becker, sade şıklığa önem veren erkeklere özel sayısız seçenek sunuyor. Boris Becker, ”Sevgilime ne alsam onu mutlu ederim?” diyenlere “14 Şubat Özel Kombinleri” hazırladı.

  • Benim sevgilim zevkli bir mimar: Gün boyu hareket halinde olup aynı zamanda toplantılarda şık ve kendinden emin stilini imza olarak kullanmak isteyen sevgilinize bu kombin çok uygun. Dokusuyla kaliteyi anlatan deri ceketi, mükemmel yıkamada denim gömleği ve clean görüntülü dar kesim jean pantolonu ile sevgiliniz bu hediyeye bayılacak.  Deri Ceket : 3.950 TL  Gömlek : 495 TL Jean : 895 TL Çanta : 1.790 TL Bot : 1.500 TL (Görsel ekli dosya adı: BorisBecker_Mimar)
  • Benim sevgilim başarılı finansçı: Dokusuyla rahatlığa vurgu yapan yün karışımlı astarsız fit aynı zamanda rahat hissettiren ceketi, micro dokulu örme gömleği ve mükemmel kesim jean pantolonu sevgiliniz çok sevecek. Ceket : 795 TL Gömlek : 495 TL Jean : 895 TL Kemer : 595 TL Cüzdan : 395 TL (Görsel ekli dosya adı: BorisBecker_2_Finansci)
  • Benim sevgilim kendi işinin patronu: Gün boyu şık ve rahat hissettirecek bu kombinasyon, dokulu astarsız baskılı ceketi, yün karışımlı balıkçı yaka trikosu , micro desenli  yıkmamalı chino pantolonu ile bu kombin sevgilinize göre. Ceket : 795 TL Triko : 595 TL Pantolon : 895 TL (Görsel ekli dosya adı: BorisBecker_KendiIsininPatronu)
  • Benim sevgilim modayı takip eder: Gün boyu şık görünmek isteyen daimi konfordan vazgeçmeyen sevgilinize, yün karışımlı flanell dokuda dik yaka elyaflı yeleği, kolunda süet patch detaylı yün karışımlı yumuşak tuşesiyle trikosu, kusursuz kesim mükemmel yıkama fit kesim Jean pantolon tam sevgilinize göre.  Yelek : 1.950 TL Triko : 595 TL Jean : 895 TL Çanta : 595 TL Görsel ekli dosya adı: BorisBecker_ModayiTakipEden)
  • Benim sevgilim sporsuz yapamayanlardan: Sezonun stil kodunu tek kelimeyle anlatmak gerekirse cevap kuşkusuz konfor olurdu. Balıksırtı desenli pamuklu dokusuyla rahatlığa vurgu yapan sweat shirt takım, su itici özelliği ile fonksiyonel trenchcoat, beyaz sneaker ayakkabısı ve tüm ihtiyaçlarını yanından ayırmayacağı çantası ile harika bir kombin…Trenchcoat : 2.750 TL Sweat Shirt : 695 TL Jogger : 795 TL Sneaker : 1.595 TL Büyük Çanta : 1.950 TL (Görsel ekli dosya adı: BorisBecker_Sporcu)

Boris Becker Sonbahar-Kış’20-21

Spor şık olarak tabir edilen smart casual ürün gamı ile öne çıkan Boris Becker Sonbahar-Kış’20-21 Koleksiyonu, hayatında konfora önem veren ve sadeliğin şıklığına inanan Avrupalı erkekler düşünülerek hazırlandı. Pandemi ile birlikte ön plana çıkan ve artan konfor anlayışı, Boris Becker Koleksiyonu’na şekil veren ana unsuru oluşturuyor. Rahatına düşkün olduğu kadar şıklığından da ödün vermeyen Avrupalı erkeği hedef alan koleksiyon, konfor ile birlikte elegant görünmek isteyenlere çok özel bir gardırop sunuyor. Harvey Nichols, Brandroom Nişantaşı ve Bodrum mağazaları ile Emaar Square Mall içerisinde bulunan Galeries Lafayette’de satışa çıkan Boris Becker Koleksiyonu’na çok yakında https://borisbecker.com.tronline satış sitesinden de erişmek mümkün olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın