JBL; teknolojisi, tasarımı ve şıklığıyla öne çıkan ürünleriyle Sevgililer Günü için farklı hediye alternatifleri sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için sunduğu önerileri ile JBL, hediye sahiplerinin kendilerini özel hissetmesini sağlıyor.

JBL, yılın en aşk dolu gününde sevgilisine özel bir hediye almak isteyenlere muhteşem seçenekler sunuyor. JBL, bu Sevgililer Günü’nde de kulaklık ve hoparlör alternatiflerinden oluşan geniş ürün yelpazesi ile en gerçekçi ses deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarla buluşturuyor.

Ultra taşınabilir tasarımlı Bluetooth hoparlör

JBL, kablosuz müzik keyfini sevgilisiyle paylaşmak isteyenler için son teknoloji ürünü, birbirinden şık tasarımlı Bluetooth hoparlörleri sunuyor. JBL Go3 su geçirmez taşınabilir Bluetooth hoparlör, kompakt boyutlarından beklenmeyecek derecede güçlü ses performansı sunuyor. Üstelik bu hoparlör uygun fiyatı, su geçirmezlik özelliği, farklı renk seçenekleri, cesur stili ve ultra taşınabilir tasarımıyla dikkat çekiyor. Akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlarla kolayca eşleştirilerek kullanılabilen JBL Go3 tam şarj edildiğinde 5 saat kablosuz müzik keyfi vaat ediyor. Zengin JBL Orijinal Pro sesi ile fark yaratan JBL Clip4 Bluetooth hoparlör modeli ise 10 saatlik pil ömrü ile kullanıcıları doyumsuz bir ses şölenine davet ediyor. 15 saatlik oyun süresi sunan XTREME 3 modeli ise PartyBoost özelliği ile eğlenceye renk katıyor. JBL’in Bluetooth hoparlör modellerinin fiyatları 399 TL ile 3.290 TL arasında değişiyor.

Her bütçeye uygun hediye alternatifi

Müzikseverlerin vazgeçilmez tercihi JBL, kulak içinde T220TWS, Tune 125TWS, T225TWS, Reflect Mini NC ve Live Free NC modelleriyle her bütçeye uygun Sevgililer Günü hediye alternatifi sunuyor. Yüksek ses kalitesi ve renk seçenekleriyle fark yaratan kulaklıklar, kullanıcıların yanından ayırmayacağı bir aksesuar olacak. JBL’in kulak içi kulaklık modelleri 599 ile 1.590 TL arasında değişen fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. Kulak üstü kulaklık tercih eden müzikseverler için Tune 500BT ve T600BTNC modelleri ise kablosuz kullanım kolaylığı, hafif ve katlanabilir tasarım özellikleriyle öne çıkıyor.  T600BTNC modelinde aktif gürültü engelleme özelliği de bulunuyor. JBL’in kulak üstü Tune 500BT kulaklığı 479 TL, T600BTNC modeli ise 899 TL’ye satın alınabiliyor.

Oyun tutkunları da unutulmadı

JBL, oyun tutkunu sevdiklerini anlamlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için de Quantum 100 ve Quantum 400 kulaklık modellerini sunuyor. Oyuncular en doğru ses düzenine sahip seri ile gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissedebiliyor. JBL Quantum serisi, FPS (First Person Shooter) oyunlarında düşmanları takip etmenin heyecanından destansı MOBA savaşlarına katılmaya kadar, oyun kazandıran sesleri barındırıyor. En gerçekçi ses deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan Quantum serisindeki kulaklıklar, konsol, mobil, Discord, TeamSpeak ve Skype ile uyumlu çalışıyor. Quantum 100 modeli 399, Quantum 400 modeli ise 999 TL’ye satın alınabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın