Anne bebek beslenmesi ve medikal beslenme alanlarındaki lider konumuyla 120 yılı aşkın süredir bilimin ışığında beslenme çözümleri sunan Nutricia, yeni nesil perakende araştırmaları ve perakende analitiği kurumu REM People ile yürüttüğü ‘Mağaza içi Mükemmellik’ projesi ile, ‘Küresel Mağaza içi Mükemmellik Ödülü’nü kazandı. Nutricia Türkiye’nin ‘Ebeveynlere en iyi alışveriş deneyimini yaşatma’ hedefiyle REM People’ın canlı mobil mağaza içi takip sistemi teknolojisini kullanarak yürüttüğü proje, küresel çapta 24 Bölge İş Biriminden 141 projenin katıldığı yarışmada birinci oldu…

Yeni nesil perakende araştırmaları ve perakende analitiği kurumu REM People ve dünyanın en büyük sağlık ve beslenme ürünleri şirketlerinden Nutricia, Türkiye’deki işbirliğiyle ‘Küresel Mağaza içi Mükemmellik Ödülü’nü kazandı. Ebeveynlerin bebek beslenmesi ürünlerinde mağazada en iyi alışveriş deneyimini yaşamasını sağlamak için REM People’ın canlı mobil mağaza içi takip sisteminden faydalanarak yürütülen ‘Mağaza İçi Mükemmellik Projesi’ ile Nutricia Türkiye, 24 Bölge İş Biriminden141 projenin katıldığı Nutricia dünyasının en büyük yarışmasında birinci oldu. Nutricia Türkiye ve REM People, 2018’den bu yana anne-bebek ürünlerinin bulunurluğu, tazeliği, hijyen ve market içi teşhir alanlarında doğru sergilenmesi ve ebeveynlere en hızlı şekilde sunulması için işbirliğine devam ediyor.

REM People İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Haraççıoğlu, “Nutricia Türkiye’nin bu ödülü kazanmasına katkı sunabildiğimiz için çok mutluyuz. Geliştirdiğimiz teknolojiler sayesinde mağaza içi doğru alışveriş deneyiminin hayata geçmesini sağlayarak, müşterimizin ticari açıdan önemli bir rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olduk” dedi.

İsveç’ten Kenya’ya 43 ülkede

REM People, perakende analitiği, büyük veri analizi ve yeni nesil perakende araştırmalarıyla Kenya’dan İsveç’e kadar 43 ülkede markaların perakende noktalarındaki performansını artırmak için çalışıyor. Teknoloji devi Huawei için Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav ülkelerini kapsayan 25 ülkede hizmetlerini sürdürüyor. Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere tüm Körfez İşbirliği Teşkilatı (GCC) ülkelerinde dünyanın en büyük markaları arasında yer alan PepsiCo, Mondelez, JBS Seara, Haribo, Bahlsen ile çalışıyor. Kellogg’s toplam 13 ülkede, Red Bull ise Kuveyt, Bahreyn, Mısır, Ürdün, Lübnan, Maldivler, Nijerya, Pakistan, Katar ve Sri Lanka’da REM People çözümlerini kullanıyor.

REM People İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Haraççıoğlu, yurtdışı çalışmalarıyla ilgili şöyle konuşuyor: “REM People olarak Türkiye’den dünyaya perakende alanında teknoloji ihracatı yaparak büyüyoruz. Görüntü tanıma teknolojileri, makine öğrenmesi ve yapay zeka alanındaki Ar&Ge çalışmalarımızla, markaların satış noktalarındaki verimliliğini ölçümleyip iş geliştirme süreçlerine katkı sağlayan çözümler sunuyoruz. 2021 yılında da yeni pazarlara açılmaya devam edeceğiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın