Standart bir bağlamada bulunan strapleri ortadan kaldırarak daha kompakt bir deneyim sunan Burton Step On® Snowboard Botu ve Snowboard Bağlaması, Türkiye’de sadece SPX mağazaları ve spx.com.tr‘de kayak tutkunlarıyla buluşuyor.

Burton Step On® Snowboard Botu

Snowboard yapmanın en sezgisel bağlantısının nihai rahatlığını yaşamak isteyen kadın ve erkekler için özel olarak tasarlanmış Burton Step On® Snowboard Botu, Dual Zone BOA® Coiler Closure System’in zahmetsiz ayarı ve hassas uyumu sayesinde en yüksek seviyede performans sunuyor. 

Kullanımı inanılmaz derecede kolay bir sisteme sahip bu botlar, board kontrolü ile benzersiz bağlama ve çıkartma hızı sağlamak için tasarlandı. 

Board kontrolü ile benzeri görülmemiş bir bağlama ve çıkartma hızı sağlayan bu ürün; kadınlar için siyah, erkekler için de gri renk seçeneği ile sadece SPX mağazalarında snowboard tutkunları ile buluşuyor.

Burton Step On® Re: Flex Snowboard Bağlaması

Hem rahatlık hem de performans arayan sporcular için sezgisel bir bot ve bağlama bağlantısı sunan Burton Step On® Re: Flex Snowboard Bağlaması, ikisi ayakucunda ve biri topukta olmak üzere üç bağlantı noktası ile benzersiz basitlik, güvenlik ve tahta kontrolü sağlarken, hızlı bırakma kolu ise hızlı ve kolay çıkış sağlıyor. Ayak tabanında bulunan yastıklama sistemi ile yorgunluğu en aza indirirken konforu en üst düzeye çıkarıyor. 

Seçenekler kadınlar için siyah, gülkurusu ve grafik desenler şeklinde oluşturulurken erkekler için de gri, siyah ve mavi seçenekleri bulunuyor.

Burton Step On® Re: Flex Snowboard Botu ve Snowboard Bağlaması, Türkiye’de sadece SPX mağazaları ve spx.com.tr‘de kayak tutkunlarıyla buluşuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın