Dünya çapındaki 10 yardım kuruluşuna yapılan bağışlar, yaratıcılığın gücünü savunarak hayranları ruhsal sağlığın önemini anlamaya davet ediyor

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans yaratıcı ifadenin gücünü savunmak için 10 küresel hayır kurumuna 1 milyon dolardan fazla bağışta bulunarak, bu yıl ikincisi düzenlenen #VansCheckerboardDay’i andı.

Küresel bir sosyal izolasyon döneminin ardından, bu yıl düzenlenen Vans Checkerboard Günü ruhsal sağlık için yaratıcılık odaklı programları kullanan kurumların önemli misyonlarına destek olmak için dünya çapındaki Vans hayranlarını bir araya getirdi. Hayranları Geoff McFetridge tarafından tasarlanan sınırlı sayıda ürünlerden satın alarak, Vans Ailesi puanlarını bağışlayarak veya doğrudan bağış yaparak yardımcı olmaya davet eden Vans, her kuruluşa 100 bin ABD Doları’nın üzerinde para yardımında bulundu. Bağışlar gençlerin sanat, müzik ve aksiyon sporları gibi yaratıcı mecralar aracılığıyla ruh sağlığı sorunlarına yardımcı olan kurumların hizmetlerini ve kaynaklarını genişletmelerine olanak tanıyacak.

• Campaign Against Living Miserably (CALM), bağışı yardım ve tavsiye için CALM’a gelen yüz binlerce insana online destek sunabilmek ve web sitelerini yeniden geliştirmek için kullanacak. Böylece kuruluş intihar riski yüksek olan ve kriz noktasında bulunan kişilere hizmet etmeye daha verimli bir şekilde devam edebilecek.

• Wave Projesi artık Cornwall’daki Sahil Okulu projesini genişletebilecek ve daha fazla genç için sörf terapisine erişim imkânı sağlayabilecek. Sahil Okulu programı, gençlerin sahilde yaratıcılıkları ve potansiyelleri ile yeniden bağlantı kurarken ruhsal sağlıklarını iyileştirmelerine olanak tanır.

• Arte Por La Vida bağış sayesinde çalışmalarını Meksika geneline genişletebilecek. Atölye çalışmaları için gerekli materyaller, yeni programlar ve oturumları yöneten öğretmenlerin ve profesyonellerin ihtiyaç duyduğu maddi desteği Vans’den gelen bağış sayesinde karşılayabilecek olan kuruluş aynı zamanda katılımcıların atölyelere veya seanslara ulaşımı için araçlar da sağlayabilecek.

Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, ruh sağlığına yardımcı olmak için yaratıcı ifade gücünün canlandırılmasına ve farkındalığının artırılmasına odaklanan çeşitli online marka girişimlerine katıdı. Tony Hawk, Yaya Zahir ve Catalina Bu’dan VansCheckerboardDay TikTok Challenge kapsamında kendi yaratıcı ifade biçimlerinin bu yıl onlara nasıl yardımcı olduğunun perde arkasını paylaştılar ve bu paylaşımlar 2 milyardan fazla izlenme aldı.

Vans Global Marka Başkanı Doug Palladini;

“2020 inanılmaz derecede stresli ve kaygı dolu geçmiş olsa da küresel izolasyonun neden olduğu zorlukların üstesinden gelmemizde yaratıcılığın gücünün farkedilmesi için muazzam bir fırsat olduğuna inanıyorum. Vans Checkerboard Günü, bu yıl çok özel bir görev üstlendi: yaratıcılığın ruhsal sağlığı destekleyici bir yardımcı güç olduğunu göstermek. Hayatımızın pek çok yönünü etkilemeye devam eden küresel salgında, tüm Vans ailemizi yaratıcılık yoluyla birleştirmenin marka olarak sorumluluğumuz olduğu bilinciyle yola çıktık.”

Vans, 2013 yılından bu yana dünya çapındaki yaratıcı sosyal yardım kuruluşlarına 10 milyon dolardan fazla bağışta bulunarak, dünyanın dört bir yanındaki toplulukların ifade güçlerini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor. Vans, yaratıcılığın insan olmanın önemli bir parçası olduğuna ve herkesin kendini aksiyon sporları, sanat, müzik ya da sokak kültürü gibi alanlarda ifade edebilme özgürlüğüne sahip olması gerektiğine inanıyor. Tides Foundation’daki Vans Checkerboard Fonu, Vans’ın yaratıcılığı yaymak için çalışan daha fazla kuruluşla bağlantı kurmasını sağlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın