Yemek kartı sektörünün lideri Ticket Restaurant Edenred, Türkiye’nin en yaygın burger restoran zinciri Burger King® iş birliğiyle başlattığı kampanya ile hamburger severleri mutlu ediyor. 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, Burger King’in en sevilen menüsü olan Big King® Menü’yü şubelerin Gel Al hizmeti kapsamında 22,95 TL yerine 17,95 TL’ye satın alabiliyor.

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere ve çalışanlara tasarruf sağlayarak hayatı kolaylaştıran ve tüm faaliyetlerinde kullanıcı memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, yaptığı kampanyalarla da kart kullanıcılarına cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, Türkiye’nin en yaygın burger restoran zinciri Burger King® ile bir kampanya başlatan Ticket Restaurant Edenred, yemek kartı kullanıcılarına hem doyurucu hem de uygun fiyatlı bir hamburger ziyafeti yaşatıyor. Tüm Burger King® şubelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında 31 Aralık 2020’ye kadar Burger King®’in Gel Al hizmeti aracılığıyla Big King® Menü satın alan Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, orta boy içecek ve orta boy patatesin dahil olduğu bu lezzetli menüye 22,95 TL yerine yalnızca 17,95 TL’ye sahip olabiliyor. 

Avantajlı iş birlikleri ve kampanyalarla yemek kartı kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettirmeyi hedefleyen Ticket Restaurant Edenred, son kampanyası ile yılın son günlerinde Burger King®’in en sevilen menüsü ile kendilerini ödüllendirmek isteyen kullanıcılarını mutlu etmeyi amaçlıyor.

Kampanyaya her gün, yeni bir şifre ile katılmak mümkün

Kampanyadan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, kampanya kodlarına 31 Aralık 2020’ye kadar MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden kolaylıkla ulaşabilecek. Kodlarını alan kullanıcıların, Burger King® şubelerine giderek verecekleri siparişlerinde yetkililere kampanya kodunu göstermeleri ve ödemelerini Ticket Restaurant Yemek Kartı ile yapmaları yeterli olacak. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, ayrıca kampanyadan tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabilecek. Gel-Al siparişlerde geçerli olan kampanya; havalimanı restoranları, mobil tır restoranları ve paket servis hariç tüm Burger King® şubelerinde hafta içi her gün saat 20:00’ye kadar geçerli. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın