Kesici Takım TR firması talaşlı imalatta yaygın olarak kullanılan tornalama ve frezeleme takımlarını kullanıcıyla buluşturan güvenilir ve öncü bir firma olma amacıyla yola çıkmış yerli bir firmadır. Kaliteli ve düşük maliyetli kesici takım arzı sağlayan Kore firması Korloy ile çalışan Kesici Takım TR, sadece kesici takım ürünlerini kullanıcıyla buluşturmayı amaçlamamakta, bunun yanı sıra dijital platformları kullanarak piyasadaki önemli konularda ilgili kişilere sağlıklı bilgi sağlamak görevini de üstlenmektedir. Muadillerinden bu özellikleriyle ayrılan Kesici Takım TR, yenilenen yüzüyle kesicitakimtr.com adresinden firma sahiplerine ve teknisyenlere Korloy, Sandvik Coromant, Seco gibi farklı öncü kesici takım üreticileri ve bu firmaların ürettiği kesici takımlar hakkında sağlıklı bilgi akışı sağlamaktadır.

Kesici Takım TR Farkı

Kesici Takım TR, seramik, sert maden uçlu, sermet, CBN, PCD, HSS gibi birçok farklı kesici takımı uygun maliyetlerle kullanıcılara sunmaktadır. Firma ağırlıklı olarak, “karbür kesici takımlarda yerelleşme”yi kendisine ilke edinmiş olan Korloy firmasının ürünlerinin satışını yapmaktadır. Türkiye’de kesici takım arzının önemli bir kısmına hitap eden Kesici Takım TR’yi aynı alanda hizmet veren firmalardan ayıran birçok özelliği bulunmaktadır:

  • Kesici Takım TR, tek bir malzemeden üretilen tek bir kaliteyi kullanıcılarına sunmak yerine, birbirinden farklı özelliklere sahip farklı kaliteleri müşterileriyle buluşturmaktadır. Dolayısıyla üretim zincirinin farklı aşamalarında konumlanan, birbirinden farklı üretim yapan birçok firmaya aynı anda hitap etmektedir. Yüksek hız çeliklerinden seramik kaplama uçlu kesicilere, geniş yelpazede frezele çakılarından PCD kesici takımlara, CBN kesici takımlardan farklı matkap uçlarına varan birçok kaliteli ürüne aynı anda ulaşmak Kesici Takım TR sayesinde artık mümkün olmaktadır.
  • Üretim süreçlerinde hızlı tedarik zincirinin önemini firma belleğine kazımış olan Kesici Takım TR, müşterilerinin yedek parça ihtiyaçlarını anında ve doğru şekilde karşılayabilmek adına çalışmalarını yürütmektedir. Bu amaçla güçlü bir stok kapasitesi oluşturmuş olan Kesici Takım TR, müşterilerine “tam da zamanında” hizmet sunarak müşteri memnuniyetini olabilecek en yüksek seviyelerde tutmaya devam etmektedir.
  • Kesici Takım TR, çağın gerekliliklerini de müşteri memnuniyeti kadar yakından takip etmektedir. Çünkü çağın gerekliliklerini takip etmenin müşteri memnuniyetine sıkı sıkıya bağlı olduğunun bilincindedir. Dijital çağa ayak uydurmak adına yapılan altyapı harcamalarının çıktısı olan kesicitakim.tr sayesinde firma, müşteri memnuniyetini, müşterilerden gelecek talepleri ve geri bildirimleri anında takip edebilmektedir. Ayrıca online sistemi sayesinde kullanıcılar kesici takım haberleri, kesici takım çeşitleri, kesici takım katalogları, kesici takım firmaları gibi kesici takımlarla alakalı her türlü bilgiye erişebilmekte ve ihtiyaç duydukları takımlara birkaç tık sonrasında ulaşabilmektedir. Bu sayede müşteriler için takım sipariş etmeyi bir dert olmaktan çıkartan Kesici Takım TR, yedek parça tedariğini herkes için basit bir iş haline getirmeyi başarmıştır.
  • Müşterilerini yeri geldiğinde kendinden daha fazla düşünen bir firma olarak övünen Kesici Takım TR, onlar adına parça başı maliyeti düşürmek için de canla başla çalışmaktadır. Bu kapsamda, Kesici Takım TR, müşterilerine en kaliteli kesici takımları, en uygun fiyatlarla sunmak konusunda olabildiğince titiz davranmaktadır.
  • Kesici Takım TR, ticareti sadece para-ürün-para zincirinden ibaret görmemektedir. Aksine, bilgi çağında, bilgi alışverişinin de uzun soluklu bir ilişki için vazgeçilmez olduğunun bilincinde olan bir firmadır. Bu kapsamda kesicitakimtr.com adresi yalnızca e-ticaret platformu olarak değil, aynı zamanda e-öğrenme platformu olarak tasarlanmıştır. Söz konusu sitede kullanıcılar kesici takımlarla alakalı birçok teknik bilgiye erişebilmektedir.

Kesici Takım TR, geniş bir yelpazede kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini kullanıcıyla buluşturan öncü bir Türk firmasıdır. Kaliteyi uygun fiyata sunması, yerli olması, güven ilişkisine önem vermesi gibi özelliklerinin yanı sıra, bilgi çağına uygun atılımlar yaparak müşterilerine modern yollardan hitap etmesi Kesici Takım TR’nin birçok firma arasında bir adım öne çıkmasının temel sebeplerindendir.

Anahtar Kelimeler: Kesici Takım TR, Kesici Takımlar,  Kesici Takım Firmaları, Kesici Takım Çeşitleri


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın