Mevcut işitme cihazları teknolojisi 50 yıldır kullanılmaktadır. Var olan kulak arkası işitme cihazları kulak kepçesinin fonksiyonlarından tam olarak yararlanamayan bir yapı üzerinde kurulmuştur.

Klasik işitme cihazlarından çok daha farklı fiziksel bir donanıma sahip olan TIE Modüler Sistemi (Transducers in the Ear), yeni bir işitme tarzını ve maksimum düzeyde doğal işitme zevkini kullanıcılarına sunmaktadır. Ear Technic tarafından 5 yıllık bir AR-GE sonucu geliştirilen TIE teknolojisi “Earnet, helixhearing ve Anaton” markalarında pazarlanmaktadır.

TIE Modüler: Dünyanın İlk Modüler Sistemli İşitme Cihazı

İşitme cihazları üzerinde yapılan araştırmalar, cihazların en fazla bozulan parçalarının mikrofon ve hoparlör olduğunu göstermektedir.  İşitme cihazlarının bozulması ve sonrasındaki tamir süreci, kullanıcıları olumsuz olarak etkilemektedir.

TIE işitme cihazının modüler özelliği sayesinde mikrofon ve hoparlör hızlıca değiştirilebiliyor. Pim aracılığıyla birbirine bağlı olan işitme cihazının parçaları,  mikrofon ve hoparlörün değişimi bir iki dakika içinde gerçekleşebiliyor.

Kesintisiz Online Hizmet

İşitme sorunu yaşayan kişiler için, işitme cihazının donanımlı olması çok önemlidir. Ancak işitme cihazı konusunda yeterli seviyede bilgilendirme yapılması ve satış sonrasında ulaşılabilir şekilde hizmet sunmak da işitme cihazı üreticilerinin temel görevlerindendir.

Geniş ürün ve hizmet ağına sahip olan earnet 7×24 sistemiyle hem partnerlere hem de cihazın kullanıcılarına kesintisiz online hizmet veriyor.

1 Euro Cent’ten Bile Daha Küçük

TIE teknolojisi üç parçadan oluşuyor. Kulak arkasına takılan 1 Euro Cent’ten daha küçük olan parça, kulak içine yerleştirilen mini hoparlör ve mikrofon modülünden oluşuyor. Fiziksel değişim sistemi, işitme cihazı kullanıcısına onlarca fayda sağlayabiliyor. Örneğin, sesin hangi yönden geldiğini daha kolay tayin edebiliyor, daha az gürültü işitiyor, rüzgarın yapmış olduğu hışırtıyı minimize ediyor, daha fazla ses çeşidini ayırt edebiliyor, sesleri daha rahat


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın