Pandemide vakalar ve yasaklar her geçen gün artarken, Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa.com, sektördeki gelişmeleri ve hafta sonu evlerde geçirilecek vakti değerlendirmek için Dijital Sohbetler serisine başladı. İkincisi gerçekleştirilecek Dijital Sohbetler’in konuğu ise ticari gayrimenkul alanında duayenlerden Broker, Eğitmen ve Yazar Ulvi Kocailik olacak

Endeksa’nın pandemi nedeniyle hafta sonları evde geçirilen vakti işlerine yatırım yaparak geçirmek isteyenler için başlattığı Dijital Sohbetler’in ikincisinde bu hafta Ulvi Kocailik konuk olacak.

15 yıl boyunca RE/MAX bünyesinde işlem hacmi ile, 100’den fazla ülkede 120 bin’den fazla RE/MAX Üyesi arasında her yıl aralıksız Top50 ticari danışman içinde yer alan Ulvi Kocailik, ticari gayrimenkul alanında duayenlerden bir olarak yerini aldı. Ulvi Kocailik, Amerika’dan lisanslı ACP-Accredited Commercial Professional/Akredite Ticari Profesyonel Sertifikası sahibi ve Türkiye’de eğitmen olarak 2017’den bu yana eğitimlerini veriyor. Verdiği eğitimler, YouTube kanalı, ofislere koçluk programları ve yaptığı konuşmalarla nitelikli ticari gayrimenkul danışmanlarının yetişmesine katkıda bulunuyor.
12 Aralık Cumartesi günü saat 15:00‘te gerçekleştirilecek Dijital Sohbetler’in ikincisinde ticari gayrimenkul konuşulup, gayrimenkul danışmanlarının soruları cevaplanacak. Tüm emlak danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak Dijital Sohbetler için kayıt olmanız yeterli.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın