Yaz ayları bitti, sonbahar geldi çattı. Deniz, kum, güneşten uzaklaşmanın getirdiği depresif hava kapıda. Peki bu ruh halinden çıkmaya hazır mısınız? O halde teknolojinin nimetlerinden faydalanmanın ve yeni ilişkilere yelken açmanın tam zamanı. İşte OkCupid’den “Tam bana göre!” dediğiniz kişiyi bulmak için 4 ipucu…

DETAYLAR ÖNEMLİDİR

OkCupid’i diğer online tanışma uygulamalarından ayıran en büyük özellik, üzerinde birlikte konuşabileceğiniz konulara odaklanması. Eğer sizi anlayan, karşılıklı tatmin edici sohbetler yaşabileceğiniz birini bulmak istiyorsanız mutlaka sorulara yanıt verin. Böylece, yanıtladığınız sorulara benzer yanıtlar veren, aynı dünya görüşünü paylaştığınız kişilerle tanışma olanağınız artacak.

DAHA FAZLA SORU, DAHA FAZLA EŞLEŞME

OkCupid üzerinde yer alan binlerce soru; sizin, size uygun birini bulmanız için tasarlandı. İnanç ve politik görüş gibi genel soruların yanında günlük hayatın akışına dair sorular uzun süreli bir ilişki için önemlidir. Örneğin, erken yatan biri olarak sabaha kadar uyumayan biri ile birlikte olmak istemeyebilirsiniz. Birlikte film izlemeyi oyun oynamaya tercih eden biri ile olmak istemeyen ya da ailesiyle uzun vakitler geçirmeyi beraber gezmeye tercih eden biri sizin kaleminiz olmayabilir. İstediklerinizi istemediklerinizden ayırt etmek için mutlaka olabildiğince fazla soruya yanıt verin.

NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİN

Herkes yemek yapan biri ile beraber olmak ister ancak eğer siz zaten yemek yapmayı çok seviyorsanız, evliliğe uzanan uzun süreli ilişkinizde karşınızdakinin yemek yapmayı sevmesi çok önemli olmayabilir. OkCupid üzerinde sorulara verilen yanıtların sizin için önemini seçebilirsiniz. Böylece, eğer spora ilginiz varsa; spor yapmayı hayatının değişilmez bir parçası olarak gören biri ile arada sırada spor yapan biri de sizin için uygun bir hayat arkadaşı olabilir.

SOHBETE YÖN VERİN

İlk tanışmada sohbete başlamak can sıkıcı olabilir. Karşınızdakinin ne düşündüğünü, nelerden bahsetmekten hoşlandığını anlamak zaman alır. OkCupid’in soruları buluşmadan önce sizin için rehber niteliğindedir. Çok gezmeyi seviyorsa şimdiye kadar nereleri ziyaret ettiğinden bahsedebilirsiniz. Kahve içmeyi seviyorsa en sevdiği kahveyi nasıl demlediğinden, yemek yapmayı seviyorsa en güzel yaptığı yemekten, yelken yapıyorsa yelken yapmanın inceliklerinden konuşabilirsiniz. Karşınızdakinin sorulara verdiği yanıtları görebilmeniz, sizin merak ettiğiniz soruları sorabilmenizi, konu açmanızı, sohbete yön vermenizi ve beraber iyi vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

OkCupid üzerinde yer alan bazı ilgi çekici, sohbet başlatıcı konular:

  • Korku filmleri izlemeyi sever misiniz?
  • Kampa, dağ yürüyüşüne gitmekten hoşlanır mısınız?
  • Burcunuz, burç uyumunuz sizce yaşayacağınız ilişkide etkin bir rol oynar mı?
  • Karbonhidrat ve kalori sayımı sizin için önemli midir?
  • Verdiğiniz sözleri ne sıklıkla tutarsınız?
  • Sır saklamak konusunda kendinize güveniyor musunuz?
  • Evcil hayvan sizin için ne kadar önemli? Kedi mi köpek insanı mısınız?

OkCupid Hakkında

OkCupid kullanıcılara inançları, ilgi alanları ve tercihleri gibi gerçek hayatta önemsedikleri konular hakkında detaylı sorular sorar ve algoritması sayesinde kullanıcıların karşısına onlar için en uygun eşleşmeyi çıkarır. 2004 yılında kurulan OkCupid, dünya çapında 110’dan fazla ülkede milyonlarca kişinin cinsiyet, cinsel yönelim, ırk ve din gibi farklı kriterler doğrultusunda birbiri ile tanışması konusunda her zaman öncü olmuştur.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın