#IABTRSektörSohbetleri tüm hızıyla devam ediyor. IAB Youtube kanalında gerçekleştirilen canlı yayınların 17.si, 17 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de yapılacak

IAB tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz Nisan ayında #EvdeKalSohbetleri olarak Instagram’da yapılmaya başlanan canlı yayınlar, #IABTRSektörSohbetleri başlığıyla Youtube’da tüm hızıyla devam ediyor.

7 Nisan’dan bu yana 16 tane canlı yayına imza atan IAB, bu canlı yayınların 17.sini, 17 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştirecek. Atakan Demirci (OMD), Alp Ayhan (Awarion), Gökberk Ertunç (OMD) ve Lütfü Koçoğlu’nun (Adform) konuk olacağı canlı yayında “Yeni Dönemde Markaların 1. Parti Veri Yönetimi ve Stratejileri” konusu ele alınacak.

Bugüne kadar hangi konular ele alındı?

#IABTRSektörSohbetleri ayda 2 kez, Perşembe günleri saat 17.00’de yapılıyor. Nisan’dan bu yana gerçekleştirilen canlı yayınlarda, her biri konusunda uzman 30 sektör profesyoneli konuk edildi. Canlı yayınlarda; “Yenilikçi Reklam Teknolojileri”, “Ses Reklamcılığı Nedir, Ne Değildir?”, “Hyper Personalisation”, “Yapay Zeka ve Dijital Pazarlamadaki Kullanımı”, “Ofise Dönüş ve Yeni İş Modelleri”, “Dijitalde İnsan Kaynağı ve Eğitim”, “Sesin Gücü”, “Covid-19’un Dijital Reklam Yatırımlarına Etkisi Araştırması Sonuçları”, “Korona İletişimi Dönüştürdü Mü?”, “Covid-19 Sürecinde E-Ticaret”, “Belirsiz Zamanlarda Dijital Kampanyalar İçin Öneriler”, “Covid-19 Döneminde Markaların Rollerinin Belirlenmesi”, “Covid-19 Sonrası Döneme Hazır Mıyız?”, “Covid-19’un Dijital İçerik ve Kampanyalara Etkisi”, “Covid-19 Oyun Sektörünü Nasıl Etkiledi?” ve “Covid-19’un Türkiye ve Dünya’da Dijital Hayata Etkileri” konuları işlendi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın