Pandemi nedeniyle değişen dünyanın gerekliliklerine adapte olmaya çalışan şirketlerin ve kurumların gündeminde ilk sırada verimlilik ve tasarruf geliyor. Değişen ihtiyaçlara uygun yenilikçi çözümler üreten Edenred Türkiye, Ticket Restaurant yemek kartı ile öğle yemeği giderlerinde, Ticket Car akaryakıt çözümleri ile akaryakıt gibi en önemli gider kalemlerinde ve Ticket Compliments ile de çalışanların ayni yardımlarında şirketlerin tasarruf etmelerini sağlayarak verimliliklerini artırıyor.

Kurumsal ödeme çözümleri hizmetlerinde dünya lideri Ticket Restaurant Edenred, sunduğu harcama yönetimi çözümleriyle pandemi sürecinde de şirket ve kurumların birçok gider kaleminde tasarruf etmelerini sağlıyor. Şirketler, Ticket Restaurant Yemek Kartı ile yüzde 100’e varan vergi avantajı elde ederken Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile yakıt maliyetlerini azaltıyor. Ticket Compliments hediye çeki ise şirketlerin operasyonel iş yükünü azaltarak zaman tasarrufu sağlıyor.

Decorative gift box with golden ribbon and dates. Islamic festive gift and dates. Stock photo. ; Shutterstock ID 608893517; Purchase Order: –

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın