28 – 31 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ve geleneksel hale gelmiş olan; 14. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, bu yıl Pembroke, Kuzey Carolina Üniversitesi ve  SAD – Sağlık Akademisyenleri Derneği katkılarıyla, “ Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliğinin Sürdürülebilirliği ve İyileştirilmesi için Klinik Kalite, Ölçme Yöntemleri ve Dijital Uygulamalarda Yenilikler”  Ana temasıyla düzenlenecektir.

            Her yıl Nisan ayında yaptığımız ancak bu yıl pandemi nedeniyle ertelediğimiz Kongremizi nihayet 28-31 Ekim 2020 tarihlerinde sizlerin de katkılarıyla gerçekleştireceğiz.

            Covid Kapsamında Güvenli Turizm Sertifikası almış olan Sherwood Kemer Otel toplantı salonlarında kişiler arası mesafe, ateş ölçüm, salon yerleşimi, oturma düzeneği, sterilizasyon, temassız kayıt işlemleri ve diğer tüm hazırlıklar yapılmıştır.

            Kongre süresince; sunum, çalıştay, workshoplar, online yabancı konuklarımızın katılımları, sözlü ve poster bildirileri sayesinde katılımcılar, kullanıcı, hizmet sunucu ve hizmetleri finanse eden organizasyonların işbirliği ile geleneksel yaklaşımların dışına çıkan yeni sistem ve fikirleri tanıma olanağı bulacaklardır.

            Sağlık Akademisyenleri Derneği olarak Siz değerli sağlık çalışanlarını ve sunucularını, Kongremize aktif olarak katılmaya, düşünce ve fikirlerinizi ülkemizden ve dünyanın değişik yerlerinden gelen diğer meslektaşlarınız ve akademisyenlerle bu kez 28 – 31 Ekim 2020 de güzel ilimiz Antalya ’da paylaşmaya davet ediyoruz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın