Türkiye’nin en büyük lifestyle maratonu olan Runatolia Maratonunda, bu sene Paloma Hotels,       100 öğrencinin okumasına katkıda bulunmak için “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı” (TEGV)  adına “Bir çocuk değişsin, Türkiye gelişsin” sloganıyla koştu. 

Paloma Hotels, bu sene farklı mesafelerdeki koşu katılımı ile yaklaşık 10.000 koşucuya ev sahipliği yapan Runatolia Maratonun ödül sponsorluğunu da üstlendi. Konaklama ödüllerini kazananlara ödüllerini Paloma Hotels yöneticileri verdi.

10 km koşusunun kadın kazananı Pınar Arpınar Avşar ve aynı mesafede erkeklerden kazanan olan Ufuk Arda ödüllerini Paloma Hotels Finans Direktörü Ramazan Gider’ in elinden aldılar.

21 km kadın kazananı Joasia Zakrzewski olurken, erkeklerde Yauhen Nazaranka kazandı. Ödüllerini Paloma Hotels İnsan Kaynakları Direktörü Selim Utku verdi.

Tam maraton olan 42 km koşusunu kadınlarda Rezeda Galyamova Kazandı. Aynı mesafe erkeklerden kazanan Murat Kurtak oldu. Kazananlara ödüllerini Paloma Finesse Genel Müdürü Harun Gökçe verdi.

Runatolia Maratonunda kadınlarda engelli koşusu kazanı olan Hamide Doğangün’e ve erkekler kazananı Ömer Cantay’ a ödüllerini Paloma Hotels’den İnsan Kaynakları Direktörü Selim Utku verdi.

Paloma Hotels; “Mutlu Yer” …

Paloma Hotels, misafirlerine sunduğu yüksek kalitede ortam ve hizmetle her zaman “Mutlu Yer” olarak hatırlanmayı amaçlamaktadır. Sahip olduğu 9 tesisinde her yaştan misafirlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun, üst kalitede servis verirken Kids Club ve Kids Chef gibi sektörde öncü hizmetler ile hem çocuklar hem de ailelerin tatillerini mutlu kılmayı arzular.

Paloma Hotels sahip olduğu değerleriyle tüm tesislerinde içinde bulunduğu doğa, deniz ve plajlarıyla misafirlerine benzersiz Akdeniz ve Ege atmosferi sağlamayı hedeflerken kendini sürekli yeniliklerle tazeler. 2019 yılında da Paloma Hotels yenilikleriyle sektöre farklı açılımlar getirdi.

Yepyeni Yiyecek ve İçecek Konseptine Organik Çiftlik Dokunuşu…

Toprağa duyduğu sevgi, minnet ve doğanın bir parçası olduğu farkındalığıyla mevcut kaynakların verimli kullanımını ve yüksek besin değerine sahip güvenli gıda üretimini merkezine alan Paloma Hotels; 28 yıllık gastronomi tecrübesi; yenilikçi yöntemleri ve devrimsel pişirme teknikleri ile yepyeni bir yiyecek ve içecek konsepti ile misafirlere damaklarından silinmeyecek bir lezzet deneyimi sunmaktadır.

400 hektar üzerine kurulu ve üretiminin her aşamasında geleneksel ve iyi tarım uygulamalarının kullanıldığı organik Değirmen Çiftliği’nden özel olarak yetiştirilen besinleri ustalıkla işleyerek hazırladığı menülerle birleştirmektedir.

Herkes için eğlence kaynağı; Palomaqua – water park!

Paloma Finesse ve Paloma Orenda misafirlerine hizmet vermek üzere Haziran ayında faaliyete geçen Palomaqua, sahip olduğu 19 kaydırak ve su parkurlarından oluşan olağanüstü yapısı; artırılmış gerçeklik gözlükleriyle kayıp ülke Atlantis’e yolculuk yaptırarak eğlenceyi katlayacak kaydırakları ve interaktif su oyunlarıyla Side bölgesinin en büyük ve kapsamlı aqua parkı olma özelliğini taşıyor.

Paloma Hotels yönetiminde bulunan otellerin konumlarına göre;

Antalya/Side’de Haziran ayında açılan 2 yeni tesisi ile 4 tesis,

– Paloma Oceana

– Paloma Perissia

– Paloma Orenda

– Paloma Finesse

Antalya/Belek’te 1 tesis,

– Paloma Grida

Antalya/Beldibi’de 1 tesis,

– Paloma Foresta

Aydın/Kuşadası’nda 1 tesis,

– Paloma Marina Suites

İzmir/Özdere’de 1 Paloma tesisi 

– Paloma Pasha


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın