Dünyanın en büyük reggae ustası, kitleleri peşinden sürükleyen, özgürlük, sevgi ve hayata olan tutkusunu her alanda ifade eden Bob Marley’in 75. Doğum Günü Zorlu PSM’de kutlanıyor. İstanbullu reggae grubu Bosphoroots’un Bob Marley için çalacağı bu özel gecede efsanevi müzisyenin doğum gününe özel unutulmaz bir performans sergilenecek.

Yıllar boyunca büyük kitleleri peşinden sürüklemeyi başarmış, özgürlüğe, sevgiliye ve hayata olan tutkuyu hayranlık uyandıran sözlerle ifade eden efsanevi müzisyen Bob Marley’in 75. Yaşını 7 Şubat’ta Zorlu PSM %100 Studio’da kutluyoruz.

İstanbul’da kurulan ve roots reggae’yi temel alarak müziğinde dub, reggae fusion ve reggae revival türlerini harmanlayan Bosphoroots’un dinamik performansı ile Bob Marley’in 75. yaşına özel bu doğum günü kutlaması bu sene oldukça renkli geçecek.

Hem efsanevi müzisyen Bob Marley’in insanları ve kendini en iyi ifade ettiği şarkılarının hem de dinamik grup Bosphoroots’un kendi şarkılarının hep bir ağızdan söyleneceği bu özel doğum günü kutlamasının biletleri Zorlu PSM’nin yeni bilet satış platformu passo.com.tr adresinden satın alınabiliyor.

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem – 50.50 TL


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın