Lezzet dolu besleyici bir pakette; BEE’O Up On The Go Keçiboynuzu, Ham Bal, Propolis

Bu ürün; %50 Keçiboynuzu, %45 Ham Bal, %5 Saf Propolis içeriyor. Doğanın en özel armağanlarını özenle ambalajlayan BEE’O Propolis; BEE’O Up On The Go Keçiboynuzu, Ham bal ve Saf propolisi bir araya getirerek beslenmenize değer katıyor. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan bu ürünün en özel bileşenlerinden propolis, günlük fenolik ve flavonoid ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı oluyor.

Tabiatın en değerli ürünlerinin besleyiciliğini aynı pakette buluşturan, BEE’O Propolis, doğallığıyla fark yaratırken ilave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen lezzetiyle de 7’den 70’e herkesin vazgeçilmezleri arasına giriyor. Lif, vitamin ve minerallerle beslenmenize katkı sağlamak için lezzetli bir ürün sunan BEE’O Up On The Go Keçiboynuzu, Ham Bal, Propolis Karışımı; tek kullanımlık ambalajı ile okulda, ofiste, sporda, seyahatte her an yanınızda… İster direkt, isterseniz soğuk veya ılık içeceklerinize ve yiyeceklerinize katarak kullanabilirsiniz.

Anne hassasiyetiyle hazırlandı; BEE’O Up On The Go Propolis, Keçiboynuzu, Ham Bal Çocuk

Bu ürün; %50 Keçiboynuzu, %47,5 Ham Bal, %2,5 Saf Propolis içeriyor. Fenolik ve flavonoid bileşenlerden oluşan ve arıların yavrularını ve besinleri korumak için ürettiği koruma kalkanı olan propolis, doğadan sofralara geliyor. Çocukların beslenmesini her şeyin üstünde tutan annelerin hassasiyetinden yola çıkılarak hazırlanan BEE’O Up On The Go Propolis, Keçiboynuzu, Ham Bal Çocuk, miniklerin kolaylıkla tüketebileceği lezzet ve kıvamıyla beslenme rutinine değer katıyor.

BEE’O bünyesindeki uzman ekiplerce uygun alt yapı, bilgi ve donanım eşliğinde titizlikle işlenen Anadolu propolisi, içeriğindeki besin öğeleri korunarak çocuklar için ambalajlanıyor. İlave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bu karışım, yüzde yüz doğal içeriğiyle miniklerin güvenle tüketebileceği doğal bir gıda seçeneği sunuyor. İçeriğiyle annelerin güvenini, lezzetiyle çocuklarının kalbini kazanan BEE’O Up On The Go, Propolis, Keçiboynuzu, Ham Bal Çocuk, günlük kullanımı ile miniklerin beslenmesine katkı sağlıyor.

Keçiboynuzu meyvesi genellikle Akdeniz ikliminin hakim olduğu ve Akdeniz’e kıyısı olan bölgelerde yetişmektedir. Keçiboynuzu oldukça yüksek mineral içeriğine sahiptir. Özellikle de potasyum, kalsiyum, fosfor ve magnezyum açısından zengindir. Ayrıca keçiboynuzunda yüksek oranda fenolik madde ve lif içeriği de bulunmaktadır.

Tabiatın lezzetlerine yeni bir dokunuş; BEE’O UP On The Go Propolis, Elma Sirkesi, Zencefil, Zerdeçal, Ham Bal

Bu ürün %84,5 Ham Bal, %10 Elma Sirkesi, %1,5 Saf Propolis, %1,5, Zencefil, %1,5 Zerdeçal, %1 Tarçın içermektedir. Pastörize ve filtre edilmeden en saf haliyle sunulan ham bal, gerçek bir fenolik ve flavonoid kaynağı propolis, 400 farklı doğal bileşen içeren zencefil ile zenginleştirilen BEE’O Up On The Go, her mevsim beslenmenizi destekleyecek özel bir alternatif sunuyor.C, E ve A vitaminlerini içeren zerdaçal ve çok çeşitli vitamin ve mineraller içeren fermente özellikteki elma sirkesi ile formülasyonunu çok özel kılan BEE’O Up On The Go, doğanın kalbinden sofralara uzanan lezzet yolculuğuna ev sahipliği yapıyor.

İçeriğindeki değerli bileşenlerle BEE’O Up On The Go, günün her saatinde tercih edilen vazgeçilmez bir lezzete dönüşüyor. İlave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen yüzde yüz doğallık sunan BEE’O Up On The Go, tekli ambalajlarıyla da pratik bir kullanım sunuyor.

Zencefil; zencefilgiller familyasından bir metreye kadar boylanabilen, ince uzun yapraklı, sarı kırmızı renklerde çiçekler açan, kök yumruları baharat olarak kullanılan, çok yıllık bir bitkidir. Yapılan araştırmalar sonucunda Zencefil FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından güvenli besinler arasında gösterilmiştir. Zencefilde fenolik maddeler başta olmak üzere 400 farklı bileşen bulunmaktadır.

Zerdeçal; zencefilgiller familyasından sarı çiçekli, büyük yapraklı, çok yıllık otsu bir bitki cinsidir. Hint safranı olarak da bilinir. Ana etken maddesi curcumin flavonoidi (kurkumin) olan Zerdeçal, C-E ve A vitaminlerini ve çeşitli uçucu yağlar içerir.

Tarçın; defnegiller familyasından yaprak dökmeyen aromatik kokulu ağaç cinsi bir bitkidir. Oldukça lezzetli bir baharattır. Tarçın polifenoller başta olmak üzere pek çok etken maddeyi doğal olarak içerir. Aynı zamanda kalsiyum, krom, bakır, iyot, demir, manganez, çinko, fosfor ve potasyum gibi eser elementler de içerir.

Elma Sirkesi; çok eski yıllardan bu yana çeşitli gıdalarda doğal aroma verici ve koruyucu madde olarak kullanılan özel fermente bir üründür. Sirkenin, içeriğinde; organik asitler, fenolik bileşikler, vitaminler, mineraller ve melanoidinler bulunmaktadır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın