Risk yönetim sistemleri konusunda dünyada 1.000’den fazla markaya danışmanlık, denetim ve eğitim hizmetleri sunan Diversey Consulting, L’Oréal Türkiye Genel Merkezi’nde hayata geçirdiği Diversey Consulting Bina Risk Yönetim Programı’nı başarıyla tamamladı. SPA ve Fitness Center Hijyen ve Temizlik Denetim Modülü’nde %93, Bina Bakım ve Temizlik Denetim Modülü’nde %92 olarak gerçekleşen denetim performansıyla L’Oréal Türkiye Genel Merkezi, her iki modülde de “Diversey Consulting Başarı Performansı Sertifikası” almaya hak kazandı.

Diversey Consulting Teknik Yöneticisi Ödül Özdamar, Sertifika Takdim Töreni’nde yaptığı konuşmada, ”Bu programla amacın, çalışanların günün büyük bölümünü geçirdikleri çalışma alanlarında, farkında olmadan maruz kalabilecekleri riskleri tespit etmek ve gerekli aksiyonların zamanında alınmasını sağlayarak güvenli bir çalışma ortamı yaratabilmek olduğunu” söyledi. Özdamar “Biz Diversey olarak, geleceğe odaklı temizlik ve hijyen teknolojilerine öncülük ederek, her gün insanları koruyor ve onların yaşamlarına özen gösteriyoruz. Vizyonumuz, insanların özgürce yaşamlarını sürdürebildiği, sağlıklı ve güvenli bir dünya. Bu vizyonu değerli iş ortağımız L’Oréal Türkiye ile paylaşmaktan mutluyuz” derken, bu projeye gönülden inanan ve tüm aksiyon sorumluluğunu alan, sürdürülebilirliğin ön planda olduğu bu önemli sürece yatırım yapan L’Oréal Türkiye’ye teşekkür etti.

L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Demet Akman Sertifika Takdim Töreni’nde “L’Oréal Türkiye olarak “Herkes İçin Güzellik” misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu düşünceyi iş yapış şeklimizin kalbinde konumlandırıyoruz. Önceliğimiz ise her zaman çalışanlarımız. Onlar için en iyi imkanları sunmaya, her geçen gün daha iyisini yapmaya gayret ediyoruz. İş ortamımızda ise konforu arttırmak, düzeni sürekli kılmak ve her anlamda güvenliğimizden emin olmak için sürekli çalışarak, çok büyük emek veriyoruz. Almaya hak kazandığımız “Diversey Consulting Başarı Performansı Sertifikası” ile bu anlamda yaptığımız çalışmalar onaylanmış ve onurlandırılmış oldu. L’Oréal Türkiye olarak kazandığımız bu başarı ile gurur duyuyor ve Diversey Consulting’e teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuşarak konu hakkında düşüncelerini paylaştı.

Diversey Consulting, L’Oréal Türkiye Genel Merkezi’nde neler yaptı?

Tüm bina kullanım alanları, spor salonunu da kapsayacak şekilde temizlik faaliyetleri ve risk yönetimi, Diversey Consulting’in sektörel risk yönetim tecrübeleri çerçevesinde oluşturulan kriterlere göre belirlenen periyotlarla incelendi ve alınacak aksiyonlar belirlendi. L’Oréal Türkiye, her periyotta bu aksiyonları titizlikle ele aldı ve iyileşme grafiğini hep yukarıya taşıdı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın